2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم برام دعا کنید

50 بازدید | 7 پست

از خدا بخایین کسسایی که بهم زور میگن ظلم میکنن تهمت میرنن خدا خودش جوابشوونو  بده من زورم بهشون نمیرسه شاایدد خداا صداتونو شنید

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

۵تا صلوات براتون فرستادم

شما خم منو دعا کنید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم خدا گوش میداد ب ما الان چندتایی بیشتر روی کره زمین نمونده بودن😁😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا عادله عزیزم

اینکه کجا و کی. و چگونه رو بسپار به خودش.

خدا سمیع است.و تمام دعا هارو میشنوه.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خدا عادله عزیزم اینکه کجا و کی. و چگونه رو بسپار به خودش. خدا سمیع است.و تمام دعا هارو میشنوه.

دلم خیللی گرفته کاش خدا زود جواب دل شکستمو میداد خییلی سخته کتری نکنی تهنت بزنن برا همه دلسسوزو غمخواارر باشی ولی ددلتو بشکنن  کتکک  بخوری بخاطر کاری که نکرردی

دلم خیللی گرفته کاش خدا زود جواب دل شکستمو میداد خییلی سخته کتری نکنی تهنت بزنن برا همه دلسسوزو غمخو ...

بله عزیزم.واقعااااا سخته.

اونا رو بسپار به خدا.

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: رشد و قدرت در سایه ی سختی ها رو گوش کن. 

همینطور موضوع: استغفار ایشون که حلال خیلی از مشکلاته. 

امیدوارم شرایطت بهتر شه گلم.

برات دعا میکنم. 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بله عزیزم.واقعااااا سخته. اونا رو بسپار به خدا. عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موض ...

برنامه ایتادارم ولی نمیتونم  وارد شم به کانال میشه لطف کنید برام بفرستید ممنون از وقتی که گذاشتین

برنامه ایتادارم ولی نمیتونم  وارد شم به کانال میشه لطف کنید برام بفرستید ممنون از وقتی که گذاشت ...

خواهش میکنم.گلم

منظورتون چیه؟

چی رو بفرستم؟