2777
2789
منم دلم گرفته میرم خونه زنداداشم خیلی با سلیقه است دکوری های قشنگ تمیز ولی من هیچی بچه ها من  ی ...

از فردا شروع كن،اگ تغيير نكني مقصرخودت بودي ..تو اينستمرام برو استايلاي مدلاروببين،موهاتو رنگ كن بزار بلند بشن،ناخناتو يكم بزار بلند بشن لاك روشن بزن ،ي رژ گونه مرتب رو گونه هات بزن،ريمل فراموش نشه..عطربزن ،راحته كه

قضاوت كردن ممنوع  
اونقدر وقت نمیکنم دنبالشون کنم تا به خودم بگم اکسوال ولی ام ویاشونو میبینم و خیلی دوسشون دارم 😍

عزیزم هممون درگیری داریم. خوشبختم دوست عزیز 😍😍😍💜.

@ستايش_هدایت   بدوووو تاپیک همسایه‌😂😍ببین غنیمت پیدا کردم 😎🤪💜

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته میرم خونه زنداداشم خیلی با سلیقه است دکوری های قشنگ تمیز ولی من هیچی بچه ها من  ی ...

عزیزم این کاری نداره تو چند تا گروه ترفند زنانه وخانه داری عضو شو

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
عزیزم خدا بزرگه انشاالله هرچی خیره همون بشه ولی اگه بچه داری آوارشون نکن ومثل من بخاطر بچه هات بمون ...

یه بچه دارم 

دیگه وقتی نمی‌تونیم پیش هم دووم بیاریم همش بینمون دعوا هست اون بچه که بیشتر آسیب میبینه

خداروشکر خوشحالم امشب خدا منو به آرزوم رسوند و معجزه رو دیدم 😍

خدارو هزار مرتبه شکر دعا کن منم به ارزوم برسم خدا به منم رحمتشو نشون بده

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
ازدواج هیچی نیست البته همه مثل هم نیستن

بنظرم خیلیم مهم نیس نمیدونم چرا وقتی کم سن و سال تر بودم آرزو میکردم ازدواج کنم با عشقم الان که به آرزوم دارم میرسم  میگم کاش همش خواب باشه 

از فردا شروع كن،اگ تغيير نكني مقصرخودت بودي ..تو اينستمرام برو استايلاي مدلاروببين،موهاتو رنگ كن بزا ...

الان تاپیک زدم حتی بلد نیستم ارایش کنم لاکم نماز میخونم بخدا زجر میکشم خونم چیکار کنم بچه هام

عزیزم هممون درگیری داریم. خوشبختم دوست عزیز 😍😍😍💜. @ستايش_هدایت     بدوووو تاپیک همس ...

به به، افرین، کلا یه حدیث داریم از حضرت سوهو که میگه اکسوال ها اگر در مریخ هم باشن همو پیدا میکنن😍😍😍👌🏻👌🏻👌🏻 منم امروز چندتا اکسوال پیدا کردم 😍

الان تاپیک زدم حتی بلد نیستم ارایش کنم لاکم نماز میخونم بخدا زجر میکشم خونم چیکار کنم بچه هام

همين ك ناخونات مرتب باشه و يكم بلند باشه هم خوبه،منم لاك نميزنم ولي ب دستام ميرسم،مرطوب كننده مرتب ميزنم،بعدم روزاي ك پريودي لاك بزن اينقد برا روحيه خودتم خوبه

قضاوت كردن ممنوع