2777
2789
عنوان

شوهر پر رو😥😥😥

6273 بازدید | 176 پست

از صبح که بیدار شدم تا نیم ساعت پیش رو پام بودم غذا درست کردم ظرف شستم خونه رو تمیز کردم جارو کشیدم با دوقلوهام بازی کردم بردم حمام دوباره شام دادم چایی درست کردم دوباره خونه رو ترکوندن پاهام درد گرفته تازه اقا الان از اتاقشون تشریف اوردن بیرون مثله گربه خودشو میماله به من که یعنی بله....منم گفتم خستم دارم میمیرم قهر کرد رفت تا دید گوشیمو برداشتم میگه تو که گفتی خسته ای

دلم میخواست لهش کنم اصلا از پا درد خوابم نمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربهع🙄😂

چ توصیف قشنگی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

واییی چرا من اینجوری خوندم اولش فک کردم نوشتی تانیم ساعت شوهرم رو پام بود تاغذا درست کردم  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

إمضا رو تا آخࢪ بخون♥️  هر موقع که دیدی حال دلت داره خراب میشه🙃 این ذکر رو بگو: الا بذکرالله تطمئن القلوب🌷❣       اول یک صلوات بفرست برای همه نی‌نی‌سایتی‌ها از جمله خودت😉  دوم اینکه هیچ‌وقت کسی رو قضاوت نکن! باشہ ؟ میدونی چرا؟ چون تو، در زندگی اون فرد نیستی و نبودی! سختی کشیدن هاش رو ندیدی! اگه دغدغه یکی به نظرت مسخره اومد، بهش نگو! شاید اون دغدغه از نظر خودش خیلی بزرگ باشه😕  سوم اینکه به همه احترام بزار، از کوچیک تا بزرگ! با  احترام گذاشتن  به دیگران، شخصیت خودت رو بالا‌تر میبری... چہارم اینکه حواست به این زبون شیطونت باشه😃 ممکنه یک حرفی ازش خارج بشه که یک نفر رو با اون حرف نابود کنه😖💔اهـــــا  راستی یادم رفت بگم:🙃 اکثر ادم هایی که میان اینجا تنها و زخم خورده هستند و تـــــو،،، اره خودت! حواست باشه که نمک نپاشی روی زخم شون😖😇به خدا اگر کمی طاقت و صبر داشته باشیم، روز هایی برای ما میرسد که تمام گذشته تلخ مان جبران شود...  لطفاً من رو هم توی تاپیک های مذهبی و داستان زندگی تگ کن😃🌹 باشه؟!🙃

ی بلع بده برو حاشو ببر😐😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

گلم قهر نکن شما که انقد خوبی خب دوستداره مگه یه رابطه چقد خسته کنندس؟قهر نکن آشتیش بده بغلش کن انقد اخم نکن خواهر خوشگلم

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

بذار قهر کنه برو بخواب تو هم 😐

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel