2777
2789
عنوان

حالم یجوریه ک دوس دارم طلاق بگیرم

654 بازدید | 37 پست

امروز یه گلدون مادر شوهرم داشت که داده بودش به ما و من دوسش نداشتم چون رنگش به وسایلام نمیومد شوهرم رفت آوردش من گفتم دوس ندارم تو خونه باشه بردم گذاشتم تو راه پله دعوامون شد و گلدونایی که برای عروسی خریده بودیم و کلی پولش شده بود رو برد ریخت وسط راه پله و شکست خیلی حالم بد شد چون واقعا دوسشون داشتم مادرش هم از طبقه پایین گفت چی شده اونم بهش گفت جونت دربیاد به تو چه با اینکه جونش برای مامانش درمیرفت همیشه و خلاصه بعد از اینکه شوهرم رفت چون ما طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنیم پدر شوهرم اومد گفت چی شده گفتم هیچی هرچی پرسید چیزی نگفتم بعدش مادر شوهرم اومد و منم چیزی نگفتم زنگ زدن شوهرم اومد و فهمیدن

من خیلی ناراحت شدم چون دوس نداشتم بفهمن و این کارشون دخالت بود ولی نمیخواستم بی احترامی بهشون کنم دوس دارم طلاق بگیرم با اینکه 2 ماه بیشتر نیست که عروسی کردم

چیکارکنم ؟ الان رخت خوابمو جدا کردم ازش و واقعا ازش متنفر شدم 

قبول کن کار بچه گانه ای کردی

خییییلی بچه گانه 

چند سالته؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ماهم ۴ روزه همو ندیدیم.اون صبح میره شب میاد میکپه..

منم تو اتاق جدا..حرفم اصلا

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی سیاستی الکی میگفتی دست مادرت درد نکنه لطف کرده گلدون میزاشتی وسط هال ببینم میخواد از کجای خونت کم بشه 

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

مقصر 98 درصد خودتی

اخه عزیز من جان من 

حالا اون گلدونو گوشه ی خونه نگه می داشتی بهتر بود یا این بی حرمتیا؟؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

حرف دل منو زدی اما حیف ک نمیشه ماام یسال نیس ک عروسی کردیم دوماه مونده 😔😔😔😔😔😔

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

واسه یه گلدون 

اصن ارزش داشت

حالا دو روز اونجا بود با یه دلیلی دورش میکردی اصن وقتی نبود میشکستیش 

ولی ناراحت نباش انقد اول زندکی از این بحثا پیش میاد 

طبیعیه 

شوهرتم بیش از حد عصبیه 😒

وا منم خیلی چیزارو خوشم نمیاد ولی ادم ک شمشیر رو از رو نمیبنده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

قبول کن کار بچه گانه ای کردی خییییلی بچه گانه  چند سالته؟

چرا بچگانه عزیزم

آخه دوماه بود که تو خونمون بود به بهانه اینکه گلاش پژمرده شدن گذاشتم بیرون دوباره رفته خاکش رو عوض کرده گذاشته تو خونه منم واقعا دیگه نمیخواستمش