2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووووی....اکسوالی؟...بایست کیه؟...من کای راستی کامبک جدید مبارکمون قراره به زودی منتشر بشع😍😁👍👍

ارههه😎😎😍😍😍 من سهون 

ای جاان کای 😍

من از همین الان ذوقش رو دارم خوابم نمیبره😍😍🥳🥳🥳🥳

⁦ಥ‿ಥ⁩عررررر جررررررر 

و اینگونه خداوند آیه ای برای ما اکسوالان نازل کرد 😂🤪😎

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😍ی آیه هم واسه ما آرمیا نازل شه😔

ما ارمیا خودمون معجزه ایم🤪😂نیازی به آیه نداریم که 😎😌 قبول داری ؟ 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂

سر آخرین تاپیکت جر خوردم 😂😂😂 لعنتی خودم وضعم خرابه 😐😂دلم جر خورد

⁦ಥ‿ಥ⁩عررررر جررررررر  و اینگونه خداوند آیه ای برای ما اکسوالان نازل کرد 😂🤪😎

ای کسانی که به اکسو ایمان آوردید، صبور باشید که کامبک نزدیک است و پایان سربازی سوهو و چن از رگ گردن به شما نزدیک تر است 😍😍😍😂

باشد که رستگار شوید 😉😍😂

ای کسانی که به اکسو ایمان آوردید، صبور باشید که کامبک نزدیک است و پایان سربازی سوهو و چن از رگ گردن ...

ایییی قربونشون بشم 😍😍😍😎😎از خوشحالی دارم بال درمیارم 😍😍😍😍😌🤪