2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم کم بشه؟

190 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من بچم دو سه ماه دیگه دوساله میشه و نمیخوام با زدن چسب و مالیدن چیز تلخ و ترش از شیر بگیرمش. اینجوری خیلی روش تاثیر بد میزاره. میخوام شیرم کم بشه و در حالت ایده آل خشک بشه. راهکاری دارین؟ چیزی سراغ دارین که شیر رو کم کنه؟ خیلی غصه دارم. بچه م خیلی سرتقه و میدونم که خییییلیییی اذیت میشه و راضی نمیشه که دیگه شیرش ندم. لطفا راهنمایم کنین. ممنونم.

اگه میک بزنه که خشک نمیشه 

من به پسرم گفتم اوف شده تاخوب نشده نخور روز اول لب نزد روز دوم یکم بتادین زدم گفتم ببین زخم شده اون روزم نخورد ۵ شب پشت هم شبها شیر میدادم حدود ۵ ماه طول کشید شیرم خشک شه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سینه هام خیلی کم شیر بود ولی مدام روم بود.ربطی ب مقدار شیر نداره پد تلخ بمال روش میگن بچه رو صبور میکنه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من از قبل شروع کردم براش قصه گفتن که وقتی بچه ها بزرگ میشن مثل(چندتا بچه بزرگ فامیل که دوست داره) چون میتونن غذاهای خوشمزه بخورن می می مامانها تموم میشه و دیگه ندارن این واسه اینه که بچه بزرگ شده آقا یا خانم شده

بعد یه صبح از اون چسب های پهن بیرنگ زدم روی کل سینا و سوتین شیردهی پوشیدم که سر چسب معلوم باشه

میومد بخوره میدید نمیشه نمی فهمید چرا

گفتم اره پس بزرگ شدی آقا شدی بیا بریم خوراکی بدم و چیزهای سالم میدادم بهش که دوست داره

تا  دو هفته شایدم بیشتر هر روز چسب میزدم که اگر آمد سمتم ببینه چیزی نیست

به هرحال کمی سخت بود ولی کمتر اذیت کرد