2777
2789

من رفتم گفت ابش كمه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم مایعات رو کمتر باید مصرف کنی🤔. حتما ب دکترت بگو 

اره ب دکترم گفتم گفت ک مایعات وشیرینی کم مصرف کن و استراحت،اما میترسم نکنه بچه مشکلی داشته باشه 

بعدش چطور شد؟؟

اول توکلت بخدا باشه انشالله چیزی نیست همه مثل هم نیستن من پسرم یکماه بستری شد ومریش پیوند شد.وبعداز اون فقط غذاهای میکس و ریز میتونست قورت بده و هربار تنگ میشد اون پیوندبازم میبردیم و از راه دهان بالن براش میزدن بالن داخل مری.وباز میشد اما عوارض زیادی درگیرش شد مثل عفونت های ریوی دائم غذادمیپرید توی ریه ش و عفونت میکرد‌تا یکسال ودوماه خیییییلی سخت گذشت دایم چکاب.ریوی گوارشی وجراح.بچه های آترزی حتما یک آنومالی همراه دارن.مثل مشکل قلبی کلیوی نخاعی ....

پسر من خوب شد بعداون یکسال و خیلی کم گیر میکرد اما‌متاسفانه یکسال ونیمگی از بد شانسیش درگیر یک نوع تومور بدخیم لگنی شد  و درسن ۲ سال و ۳ماهگیش از دست دادمش حین شیپی درمان و الان ۳ ماهه ندارمش.پیجش هست کامل گداشتم میتونی مطالعه گنی.البته در سونوها تشخیص اترزی مری کار بسیار سختیه و مجوز سقط نداره.و یکی از نشونه هاش زیاد بودن کیسه اب و گم وزن بودن جنین

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀