2821
2789

فقط کسی از جنبه منفی قضیه و ناراحتیش «حرفی نزنه».

یه چیزی شده که اصلش بَده. ولی خیلی خندیدم امشب. گفتم شمام بیایید بخندیم 😜😂😂

فحش دادن اگه خیلی زشت نباشه، مجازه😜

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

https://instagram.com/jelbab__?utm_medium=copy_link

بچه خیلی ممنون میشم وارد این پیج بشید و تو  مسابفه ای که استوری کردن  به ایدی zemestooon1399 رای بدید 

تو صفحه خودش گزینه ۳ میشه 

لطفا رای دادید لایکم کنید 

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙

چی شده؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیشب دیدم شوهرم به یکی تو تلگرام پیام داده بوده و پاک کرده. جوابش رو فقط دیدم، فهمیدم چی بوده.(ازش درخواست دوستی کرده بوده)

دختره نوشته بود:

احیانا سعی کن لقمه اندازه دهنت برداری
سن پدر منو داری بعد پیام دادی دنبال چی میگردی؟؟؟😒😒😒😒😒

حالا امشب دیدم پروفایلش، عکس بیست سال پیشش رو گذاشته و همه عکسهای الانیش رو پاک کرده🤣🤣🤣

دیشب دیدم شوهرم به یکی تو تلگرام پیام داده بوده و پاک کرده. جوابش رو فقط دیدم، فهمیدم چی بوده.(ازش د ...

😂 😂 😂 😂 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
دیشب دیدم شوهرم به یکی تو تلگرام پیام داده بوده و پاک کرده. جوابش رو فقط دیدم، فهمیدم چی بوده.(ازش د ...

یا خود خدا خب بعدش😩😩😩😩😂😂😂😂😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
یا خود خدا خب بعدش😩😩😩😩😂😂😂😂😂

دیگه بعد نداره. می خواد دختر جوون ها بپسندنش🤣🤣🤣

دیوونه است دیگه. شهوت احمقش کرده

این داستان از جوانی خود نهایت استفاده رو ببرید😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا بوخودا

خجالت نمیکشه عقده ای!!!

2825
2823
2791
2779
2792