2777
2789
عنوان

دین سلطه‌گر؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا توتم چیه؟ 

توتم یعنی نماد
تابو یعنی چیزی که حریم پیدا می‌کنه

مثلا پدر یه توتم هست که تابو‌هایی داره. (مثلا احترام باید بهش بذاری و اگه اون کتکت زد تو دست روش بلند نکنی و هر چی گفت بگی چشم.) توتم و تابو توی دین تعریف میشه و طبق این تعریف از دین هیچ کدوم از ما بی‌دین نیست یعنی حتی اونی که میگه آتئیسته در واقع دین خاص خودش رو داره.
امیدوارم بن نشم فقط   چون جدا بحثم صرفا تئوریک و در زمینه‌ی بیان نظریات هستش و سعی می‌کنم بی‌طرفانه بهشون وارد بشم و از دیدگاه جامعه‌شناختی بهشون نگاه کنم.

ایمجور تاپیکا اخرش به نتیجه نمیرسه چون بلد نیستیم به عقاید هم احترام بزاریم میخوایم  عقایدمونو ...

به هم دیگه احترام بذاریم به عقاید هم دیگه نه :)

مثلا شما چطور می‌تونی به عقائد داعش احترام بذاری؟
اما به شخص داعشی به نظرم باید احترام گذاشت چون آدمی هست که ایدئولوژی‌ای داره که به نظرِ ما دچار انحرافه

الان بهتون توهین می کنن بعضی ها یا نی نی یار تگ می کنن موضوع تاپیکت ممنوعه عزیز😅🌼

آقا من رفتم قوانین رو خوندم. گفته توهین به ادیان مشکل داره نه نقد جامعه‌شناختی مسئله‌ی دین در زندگی انسان.
فلسفه بدون دین و سیاست و اخلاق معنا پیدا نمی‌کنه اصن  

تاپیک مذهبی و دینی و سیاسی کلااااا ممنوعه

توهین به ادیان ممنوعه نه نقد فلسفیِ مسئله‌ی دین
من هم دین دارم اما دین با دین متفاوته.
این‌جا در مورد دین خاصی صحبت نشده.

جدا از اینا ، اقاااا مرده مشنوه؟! 

من نگرفتم منظورتو   
مرده می‌شنوه؟!
خوب راستش چون مرده‌ها حرف نمی‌زنن به نظرم هیچ وقت نمی‌تونیم بفهمیم که می‌شنون یا ن   

خون چرا؟!    

همیشه تو این تاپیکا دعوا میشه آخه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

توهین به ادیان ممنوعه نه نقد فلسفیِ مسئله‌ی دین من هم دین دارم اما دین با دین متفاوته. این‌جا در مور ...

نگفتم شما توهین کردی یا میخوای بکنی،کلا این مبحث ممنوعه و اکثر مواقع باعث دعوا میشه

چی بگم والا
هی بابا ... سر چی آخه   اینم شانس مایه!

ممنوعه کلا یه عده عقاید خودشونو کنن تو کله بقبه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕