2777
2789
عنوان

دین سلطه‌گر؟!

233 بازدید | 28 پست

امرِ دین امروزه خیلی توی ذهن برخی از ما ظالمانه به نظر میرسه.

من چرا باید نماز بخونم؟!

چرا باید یه تیکه پارچه رو صبح تا شب روی سرم نگه دارم؟!

چرا من نباید بتونم با پسرخاله‌م بگم و بخندم؟!

این‌ها سوال‌های جهان پرسش‌گر امروزه و اکثرمون دین رو مقصر میدونیم در وجود چنین پرسش‌های بی‌جوابی. (البته یک فقه‌گرا پاسخ‌های برای این سوالات دارد ولی در نهایت اغلب این پاسخ‌ها کافی نیستند و آن‌چه در ذهنش می‌گذرد تبعیت از «خدا» ست.)

نکته‌ای که از یادمان می‌رود این است که انسان یک موجود توتم‌گراست و نیازمند است به توتم و تابو. آن چه اهمیت دارد کنترلِ این توتم و تابو‌ها ست تا ضرر رسان نباشند.

لطفا نظراتتون رو بگید تا بتونیم در موردش بحث کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمجور تاپیکا اخرش به نتیجه نمیرسه

چون بلد نیستیم به عقاید هم احترام بزاریم میخوایم  عقایدمونو بکنیم حلق بقیه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان بهتون توهین می کنن بعضی ها یا نی نی یار تگ می کنن

موضوع تاپیکت ممنوعه عزیز😅🌼

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

لا اکراه فی الدین

«در دین اجباری نیست»

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

از این تاپیک بوی خون میاد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

به به. بَ بَ به به.میبینم که همگی بچه های خوبی شدیم و تو اینجور تاپیکها که معمولا بین علما اختلاف میوفته و آخرش دعواس  شرکت نمیکنیم😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

آقا توتم چیه؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ایمجور تاپیکا اخرش به نتیجه نمیرسه چون بلد نیستیم به عقاید هم احترام بزاریم میخوایم  عقایدمونو ...

بله متاسفانه

کاش یاد بگیریم جای تحمیل کردن با آرامش نظرمونو بگیم نه که حس کنیم میدان جنگه و باید پیروز بشیم

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

خیلی به سایت خوش امدین

تجربه شخصی خودمو در اختیارتون می‌ذارم

موضوعات جنجالی که طیف وسیعی از طرفداران رو دربر می‌گیره، عاقبتی حزء توهین و دعوا نداره.

الگوی بحث در این سایت مبتنی بر طعنه‌زنی، تکه‌پرانی و بعضا فحاشیه و از تفکر منطقی و صورت استدلالی استقبالی نمی‌شه.

جای این‌گونه هم‌اندیشی‌ها و گفت‌و‌گوها در دانشگاه هست

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
ممنوعه قفل کن تاپیکتو

من از فلسفه دارم میگم.
دقیقا چه مسائلی ممنوع و چه مسائلی گشوده ست؟
پ.ن: من خودم مسلمونم و این پست در جهت باز تعریف دینه نه تضعیف اون.