2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_5  

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
ممنون عزیزم میشه بقیه رو هم تو کنید من فقط نی نی یار 5 و 3 رو میتونم تگ کنم بقیه نی نی یارا رو نمیتو ...

فقط ۵ و ۳ هست دیگه 

کس دیگه نمیشناسم 

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
اهان اخه قبلا یک و 2 و 4 هم می‌شد تگ کرد الان نمیاره برام

سلام

بله بفرمایید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام بله بفرمایید

سلام عزیزم خداقوت یه کاربری هستن توی یه تاپیک کلی فهش دادن به سمئولا و شورای نگهبان و... صداتون زدم نی مدین و چون من شما رو تگ کردم اومدن توی آخرین تاپیک بازم پست گذاشتن و به من توهین کردن بلد نیستم لینک تاپیک رو بذارم براتون الان اسکرین هاشو میذارم مال اون تاپیک که لطفا بررسی کنید

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا تاپیک این کاربر itsnmرو بررسی کنید عنوانش این :پدرم خیانت کرد و فهمیدیم که یک بچه هشت ماه داره

تو این تاپیک زیر چندتا پست تگتون کردم لطفا بررسی کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا تاپیک این کاربر itsnmرو بررسی کنید عنوانش این :پدرم خیانت کرد و فهمیدیم که یک بچه هشت ماه داره ...

@نی_نی_یار_3

توی تاپیک منم که عنوانش این:چرا تاپیک ترکید

الان اومدن و بازم توهین کردن ببخشید ما برفمون قطع شد اینترنت ب زور وصل میشه نشد اسکرین بذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40