2777
2789
عنوان

عکس اندامم بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 97 پست
اسی خیلی خوبی.....من۶۳کیلوام بنظرت تو چنماه ۵۸میشم باایروبیک؟باسنم صافه صافه چکارکنم یکم بزرگ شخ؟

بستگی به خوردنت خوابت همه چی داره و زنتیک بدنیت

از مربی خوب برنامه بگیر 

دخترم دنیای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام دیپلممو گرفتم نرم دیگه

فکر کردم پشت کنکوری هسی 

پس توام نهایی داری پس

کنکور نمیدی ینی؟؟

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
همش دروغه برين تاپيك هاي قبلش رو بخونيين حاي طلاهاش هم ميخاسته بفروشه شوهرش بعد پرومكس داره خنده دار ...

چه ربطی داره چون طلا میفروختم گوشیم نباید این باشه 

مجبورت نکردم اینجا باشی هر جور که دوس داری فک‌کن

دخترم دنیای من♥️
خوش بحال خوش هیکلا  من مجردی خوب بودم خیلی الان بعد زایمان انقد چاق شدم شکمو پهلو هم دارم😪😪

الان خیلی این عمل ابدو و لیپو توی اینستا میرن اجام میدن اونم خوبه عوارض داره و هزینه بالا منتهی برای کسی ک راهی نداشته باشه اوکیه

با مشروب فروختن شوهرت رفتي دبي؟؟؟عايا

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚