2777
2789
عنوان

عکس اندامم بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 97 پست
من دو سال پیش تقریبا ۱۷تومن خریدم از دبی تازه اومده بود 

عه اره ی دوستا اشناها ماهم همچین کاری کرده بود

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکملی چیزیم مصرف میکنی؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

همش دروغه برين تاپيك هاي قبلش رو بخونيين حاي طلاهاش هم ميخاسته بفروشه شوهرش بعد پرومكس داره خنده داره

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚

برين تاپيك هاي قبلش رو بخونين

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚
هیچی. در عجبم چرا الان به جای کتاب تو نینی سایتیم راسی کانال  کتاب خوب داری معرفی کنی بهم

من میخوام دیپلممو گرفتم نرم دیگه

دوستان دعا میکنید که بعد از محرم و صفر نامزد کنم؟ یک صلوات واسم بفرستین♡