2821
2789
عنوان

نمیدونم باید چیکارکنم

83 بازدید | 7 پست

امروز با وایتکس زیاد کار کردم هر سری هم بوی وایتکس میره تو ریه هام تنگی نفس و سرفه میگیرم ،کسی راهکاری میدونه همش احساس خفگی دارم 

ممنون میشم راهنمایی کنید😍

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایتکس استفاده نکن لطفا یه لیوان شیر بخور

نداریم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای خدا میبینی اینجوری میشی بازم استفاده میکنی؟ ب خودت رحم کن عمه ی منم انقد از این کارا کرد آسم گرفت الان هر روز بیمارستانه. حداقل ماسک بزن و در و پنجره رو باز بزار

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
وای خدا میبینی اینجوری میشی بازم استفاده میکنی؟ ب خودت رحم کن عمه ی منم انقد از این کارا کرد آسم گرف ...

فکر کنم زمینه اسم دارم .اخه مجبور بودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز