2777
2789
عنوان

شوهر گاوم⁦☹️⁩

671 بازدید | 64 پست

ما عقدیم امروز ب فکر کارای خودش بود ماشینشو برد مکانیکی تا ساعت ده ونیم مکانیکی بود حتی ناهارم نخورد ظهر بخاطر ماشینش بعدش رفت بیرون هر چی کار داشت انجام داد بنزین زد بیرون بود منم از صب هیچ کاری باهاش نداشتم گفتم مزاحمش نشم کارشو انجام بده گناه داره یکم پیش بهش زنگ زدم میگم بد جور هوس شیرینی شکلاتی کردم همچین حرفو عوض کرد ک دیگه روم نشد بگم حتی نرفت ببینه بازه یا ن الکی گفت الان باز نیس الان ی اتفاقی برام افتاده اعصابم خورد شده بعدشم پیام داد منم سرد ج دادم فهمید ناراحت شدم گفت رفتم شیرینی فروشی بسته بود خخخخخ الان فقط بغض کردم همین حیوون گاو

آخی چندسالته

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم پیام میده ج نمیدم تازه چند روز پیش ی لباس دیدم خوشم اومد گفت حقوقمو ریختن میگیرم دیشب گفتم بریم بگیریم نرفت امروزم ب فکر ماشینش بود الان میگه پس فردا میگیرم برات