2777
2789

برا هممون شده که مدام خمیر بازی میگیریم و خشک میشه و مجدد باید تهیه کنیم. 

پسر خودم این خمیر رو ترجیح میده و همیشه باهاش سرگرم هست و نونوایی و کیک پزی بازی میکنه. 

این ساده ترین شکل درست کردن خمیر بازی تو خونه هست. 

مواد لازم

🐥یک فنجان آرد گندم

🐤 یک چهارم فنجان آب 

🐣یک سوم فنجان نمک

🐥یک قاشق روغن نباتی (خودم دو قاشق روغن مایع ریختم) 

🐤رنگ خوراکی در صورت تمایل به رنگی بودن

اول مواد خشک رو مخلوط میکنیم و بعد آب و بعد  روغن رو اضافه میکنیم و ورز میدیم 

اگه نیاز داشت خودتون آرد اضافه کنید طوری باشه که به دست نچسبه و نرم باشه. 

من رنگ خوراکی نداشتم و از زعفرون و دارچین استفاده کردم 

اگر فکر میکنین کودکتون حساسیت داره به این مواد استفاده نکنین🌹 

بازی با خمیر باعث میشه بچه ها سرگرم باشن و انرژی هاشون ازین طریق تخلیه بشه. 

تمرکز و توجه کودک رو میبره بالا. 

انجام حرکات ظریف رو در کودک بهتر میکنه. 

باعث هماهنگی حرکات دست و چشم میشه. 

بعد هر بار استفاده خمیر رو تو پلاستیک فریزر بذارین و تو یخچال قرار بدین. 

معمولا یکی دو هفته میمونه. 

اگه هم میخوان بیشتر بمونه و باکتری نداشته باشه موقع درست کردن خمیر بهش یکم زاج سفید اضافه کنین. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یه تاپیک مفید. مرسی

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم برای دخترم همینکارو میکنه فقط رنگ وروغن نمیزد بهش میگم

ممنون... تو فریزر هم که بره طولانی میمونه ومواد اصراف نمیشن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
مامان منم برای دخترم همینکارو میکنه فقط رنگ وروغن نمیزد بهش میگم ممنون... تو فریزر هم که بره طولانی ...

چه کار خوبی میکنه. 

آره منم گاهی همون سفید درست میکنم براش. 

فریزر رو نمیدونستم ممنون که گفتی 🥰

چیزا از دستش میفتادن، ما فکر میکردیم دست و پا چلفتیه، بعد فهمیدیم دستاش قوی نیستن، خداروشکر خوب شده ...

شکر خدا که خوب شده ان‌شاءالله همیشه سلامت باشه. 

خیلی وقتا همین بازی‌های ساده و کوچیک کمک کننده ست.