2777
2789
عنوان

فواید مطالعه و کتابخوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 68 پست
من دنبال ی کتاب خوبم  نمیدونم چی بخرم

بقیه تاپیک هام کتاب معرفی کردم ببینید بدردتون میخوره ؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال ی کتاب خوبم  نمیدونم چی بخرم

میتونید بگید نیازتون چیه یا ژانر مورد علاقتون چیه؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
روانشناسی 

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید ترجمه حمید پور عالیه

اينستاگرام parvaz.ba.ketaab كتابهاي گلچين شده معرفي ميكنيم،در صورت تمايل از حضورتون خوشحال ميشيم🙏 ...

مرسی از دعوتتون انشالله در ابنده ای نزدیک در خدمتتون هستم

خیلی ممنون .

خواهش میکنم

ویکتور هوگو میگوید خوشبخت کسی ست که یا کتاب خوان باشد با دوست اهل کتاب داشته باشد🌹🌹

چ نیکو گفت خدابیامرز

🌹🌹🙏👏

🤩

سلام .

من کتاب جادوی فکر بزرگ رو شروع کردم به خوندن .البته کتابی که من دانلود کردم خلاصه کتاب بود ولی بازم مطالب مفیدی داشت ...

با اجازتون میخوام خلاصه کتاب که برای خودم نوشتم رو براتون بنویسم✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

✏اگه باور داشته باشین که میتوانید به اهدافتان برسید ، دیگران هم شما را باور و حمایت میکنن.

✏زمانی به اهداف خود میرسید که ، سطح باور شما با میزان سختی هدف متناسب باشد

دانش قدرت است .

یعنی هرچه بیشتر بدانیم ، توانا تریم...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤