2777
2789
عنوان

فواید مطالعه و کتابخوانی

2249 بازدید | 68 پست

مطالعه برای ذهن مثل ورزش کردن برای بدن هست 

اومدم کمی از فواید مطالعه بهتون بگم 

1کسب علم و دانش 

2با مطالعه میتونید از بیماری های ذهنی و الزایمر جلوگیری کنید بروایتی مغز شما رو بهبود میبخشد

3کاهش استرس

4مطالعه حافظه شما رو بهبود میبخشد

5بهبود تخیل

6مهارت ارتباطی را بهبود میبخشد

7تمرکز را بهبود میبخشد

8یه سرگرمی ارزان ست 

9مطالعه میتونه الهام بخش زندگی باشه و انگیزه 

10 مطالعه سلامت را بهبود میبخشد از جمله افسردگی

11باعث میشود مودب تر باشید 

12ساختن اعتماد بنفس

13خلاقیت ر بهبود میبخشد 

14اخلاق رو بهبود میبخشد 

15باعث اجتماعی تر شما میشود

دوستان عزیز حالا که فهمیدیم چقدر مطالعه میتونه مفید و ثمر بخش باشه شما را به دیگر تاپیک های خودم دعوت میکنم تا تعدادی کتاب رو به شما معرفی کرده باشم 

با سپاس از مدیریت سایت 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

@هولوگرامی      

@enola_holmz      

@بارلین      

@خلگوشی،جون          

@barzakhm      

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مورد ۹😍

بله دقیقا همنیطوره با مطالعه بیشتر کتاب های زندگی نامه و موفقیت شخصی و ... 

میشه چند تا معرفی کنید

کفش باز زندگی نامه صاحب نایکی

کتاب تخت خوابت را مرتب کن 

کتاب شدن از میشل اوباما و ...

دقیقا همینطوره ✌✌✌ کاشکی بهونه نیاریم که وقت نداریم برای مطالعه ...چون وقت هست ولی همتش نیست...

در حد روزی یه صفحه همه همت دارن 

خودم اومدم 1 صفحه کتاب اثر مرکب بخونم دیدم 40 50 صفحه رفتم جلو از بس قشنگ بود نتونستم بزارم زمین

در حد روزی یه صفحه همه همت دارن  خودم اومدم 1 صفحه کتاب اثر مرکب بخونم دیدم 40 50 صفحه رفتم جل ...

اخر ما رو کتاب خون میکنی ...

من فقط فیلم سینمایی نگاه میکنم...

ان شالله از امشب شروع میکنم...

واسه شروع چی بخونم؟

خدایا ممنونم اگه راه اشتباه میرم ، راه برگشت رو نمیبندی✌
اخر ما رو کتاب خون میکنی ... من فقط فیلم سینمایی نگاه میکنم... ان شالله از امشب شروع میکنم... واس ...

ای جااان

چه ژانری دوست دارید ؟

😍😍😍😍ممنون

خواهش میکنم 

در تاپیک هام بیادتونم

اخر ما رو کتاب خون میکنی ... من فقط فیلم سینمایی نگاه میکنم... ان شالله از امشب شروع میکنم... واس ...

اینو میدونید اگر مطالعه روزانه داشته باشید فرزندانتون بیشتر ترغیب به مطالعه میشن هر شب براشون کتاب بخونید تا فرزندانی صالح و فرهیخته تحویل جامعه بدید شما الگو فرزندانتون هستید