2777
2789

یکی از بچه های فامیلمونه تا منو میبینه گوشیمو میگیره خودش میره از گوگل پلی یک عاللللم بازی دانلود میکنه شاید باورتون نشه دو صفحه گوشیم بازی داره😂😂

دیگه میخوام بهش ندم چون خیلی عادت کرده چجوری بهش بگم که نه خودش نه مامانش ناراحت بشن ؟؟

با زبون بچه ها

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو گوشیم ویروسی شده فلش کردم دیگه نمیشه بازی بریزم باز ویروسی میشه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
همسن پسر منه،پسرمم دقیقا همین کارو میکرد،گوگل پلی رو هیدن کردن،بازیارو هم حذف کردم!

منم حذف میکنم باز میره دانلود میکنه کلافه میشم یهو میلینی چنساعت گوشیم دستشه ..واسه خودشونم خطرناکه 

نتت رو خاموش کن بعد گوشیو بده دستش

روشن میکنه 😂😂این سری گفتم نت ندارم روشن نکن بعد روشن کرده میگه گوشیو نشون میده میگه خاله ببین نت داری چرا دروغ میگی😂

منم حذف میکنم باز میره دانلود میکنه کلافه میشم یهو میلینی چنساعت گوشیم دستشه ..واسه خودشونم خطرناکه& ...

گوگل پلی و بازار و این برنامه هایی ک میشه دانلود کرد رو هیدن کن

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر