giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 عنوان چجوری میشه گوشیو از دیت به بچه 4 ساله گرفت که ناراحت نشه 61 بازدید | 11 پست یکی از بچه های فامیلمونه تا منو میبینه گوشیمو میگیره خودش میره از گوگل پلی یک عاللللم بازی دانلود میکنه شاید باورتون نشه دو صفحه گوشیم بازی داره😂😂دیگه میخوام بهش ندم چون خیلی عادت کرده چجوری بهش بگم که نه خودش نه مامانش ناراحت بشن ؟؟با زبون بچه ها دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔 1400/03/03 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bozzzzz2 عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 1609 همسن پسر منه،پسرمم دقیقا همین کارو میکرد،گوگل پلی رو هیدن کردن،بازیارو هم حذف کردم! من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر
شارژر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 15743 بگو چشمت ضعیف میشه ،مدرسه ثبتنامت نمیکنن بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
سرزمین_گلها عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3932 بگو گوشیم ویروسی شده فلش کردم دیگه نمیشه بازی بریزم باز ویروسی میشه دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد
sojon عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1818 من هربچه ای ازم گوشی بخواد میگم عزیز دلم گوشی یه وسیله شخصی هست نمیتونم دست شما بدم، حتی برادرزاده و خواهرزادم دست به گوشی من نمیزنن
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 همسن پسر منه،پسرمم دقیقا همین کارو میکرد،گوگل پلی رو هیدن کردن،بازیارو هم حذف کردم! منم حذف میکنم باز میره دانلود میکنه کلافه میشم یهو میلینی چنساعت گوشیم دستشه ..واسه خودشونم خطرناکه دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 بگو چشمت ضعیف میشه ،مدرسه ثبتنامت نمیکنن مرسی عزیزم دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 نتت رو خاموش کن بعد گوشیو بده دستش روشن میکنه 😂😂این سری گفتم نت ندارم روشن نکن بعد روشن کرده میگه گوشیو نشون میده میگه خاله ببین نت داری چرا دروغ میگی😂 دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
bozzzzz2 عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 1609 منم حذف میکنم باز میره دانلود میکنه کلافه میشم یهو میلینی چنساعت گوشیم دستشه ..واسه خودشونم خطرناکه& ... گوگل پلی و بازار و این برنامه هایی ک میشه دانلود کرد رو هیدن کن من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر