2777
2789

من پروتز سینه انجام دادم عزیزم ولی چون اهواز زندگی می کنم برای جراحیم پیش دکتر عبدالرضا خورشیدی فر رفتم کارش فوق العاده خوبه کسایی هم که پیشش عمل بینی انجام داده بودن خیلی از نتیجه ش عملشون راضی بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۲، من ۱۶ روز پیش، پیش دکتر فدایی، رشت، پروتز سینه انجام دادم، عالی! از همون اول تا همین الان هرگز درد در ناحیه جراحی و بخیه نداشتم، جراحی تمیز. الانم زخم جراحی ام رفته، یه خط صورتی مونده که با کرم ترمیم کننده درحال بازسازی هست. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام عزیزم هزینه ی جراحیت چقدر شد؟

سلام فدات شم

حدود ۷۵ تومن. دیگه ۲ ماه منم تموم شده، ۱۵ فروردین میرم به دیدار دکتر، ویزیت سوم هست، فکر کنم دیگه گن رو حذف کنن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اخی بسلامتی😻نمیدونین هزینه ی لیپوماتیک و ابدومینوپلاستی چقدرهست؟

فداتون بشم من، تشکر.

نه قربونتون برم، فقط یادمه اونجا چندتا خانم جوان برای عمل ابدو جهت مشاوره آمده بودن. قیمتشو نپرسیدم. امیدوارم شما هم کارهای زیبایی‌تون رو به راحتی انجام بدید و راضی باشید.

امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۲، من ۱۶ روز پیش، پیش دکتر فدایی، رشت، پروتز سینه انجام دادم، عالی! از همون اول تا ...

سلام گلم خوبی ببخشید میشه اگه پیاممو خوندی جوابمو بدین کسی که دختر و مجرد باشه و بخواد پروتز سینه پیش همین دکتر فدایی انجام بده خواستم بدونم جلوی شیردهی رو بعدها نمیگیره یا اذیت کننده نیس؟؟

سلام گلم خوبی ببخشید میشه اگه پیاممو خوندی جوابمو بدین کسی که دختر و مجرد باشه و بخواد پروتز سینه پی ...

سلام خوشکلم

من خودم نه زایمان داشتم و نه شیر دادم، برای همین پروتز زیر عضله برام گذاشتن که مشکل شیردهی نداشته باشم. گفتن مشکلی برای شیردهی پیش نمیاد. 

سلام خوشکلممن خودم نه زایمان داشتم و نه شیر دادم، برای همین پروتز زیر عضله برام گذاشتن که مشکل شیرده ...

راستی الان بهم بگو چقد از عمل پروتزت گذشته 

یعنی شبا میتونی راحت بخوابی 

مثلا ب پهلو آدم بخوابه رو هم نمیوفتن