من پروتز سینه انجام دادم عزیزم ولی چون اهواز زندگی می کنم برای جراحیم پیش دکتر عبدالرضا خورشیدی فر رفتم کارش فوق العاده خوبه کسایی هم که پیشش عمل بینی انجام داده بودن خیلی از نتیجه ش عملشون راضی بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۲، من ۱۶ روز پیش، پیش دکتر فدایی، رشت، پروتز سینه انجام دادم، عالی! از همون اول تا همین الان هرگز درد در ناحیه جراحی و بخیه نداشتم، جراحی تمیز. الانم زخم جراحی ام رفته، یه خط صورتی مونده که با کرم ترمیم کننده درحال بازسازی هست.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
اخی بسلامتی😻نمیدونین هزینه ی لیپوماتیک و ابدومینوپلاستی چقدرهست؟
فداتون بشم من، تشکر.
نه قربونتون برم، فقط یادمه اونجا چندتا خانم جوان برای عمل ابدو جهت مشاوره آمده بودن. قیمتشو نپرسیدم. امیدوارم شما هم کارهای زیباییتون رو به راحتی انجام بدید و راضی باشید.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۲، من ۱۶ روز پیش، پیش دکتر فدایی، رشت، پروتز سینه انجام دادم، عالی! از همون اول تا ...
سلام گلم خوبی ببخشید میشه اگه پیاممو خوندی جوابمو بدین کسی که دختر و مجرد باشه و بخواد پروتز سینه پیش همین دکتر فدایی انجام بده خواستم بدونم جلوی شیردهی رو بعدها نمیگیره یا اذیت کننده نیس؟؟