2777
2789
عنوان

ی چیزی بگین دل من مادر آروم بشه

661 بازدید | 27 پست

دخترم ۱۱ روز تو nice بستری بود با لوله بهش شیر میدادن از وقتی مرخص شد مک زدن بلد نبود چقدر ماساژ دادم که ی کمی راه افتاد دوتا مک میزد پیش مشاور رفتم پیش دکتر رفتم گفتن بچه خوبه چون مک زدن بلد هست پس مشکلی نداره ولی الان با اینکه ۴۰ روز شه ولی بازم باید چونه و فکش‌ رو ماساژ بدم و تمام مدت دستم زیر چونه اش باشه تا ی کمی مک بزنه 

واقعا اشکم در اومده 

متاسفانه رفلاکس هم داره دیگه بدتر شده 

بوده موردی که بچه درست شده باشه مک زدنش؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

وقتی خوابش سنگین بشه با سرنگ بهش شیر میدم تا ضعف نکنه آخه خیلی شیر نمیخوره خودش در حد ۲۰ تا نهایت ۳۰ سی سی خودش بخوره که اونم گاهی باید کمکش کنم

دختره منم موقع تولد خیلی ضعیف بود و منم مدام باید زیر فکش را میگرفتم ولی بعد دوماه خیلی خوب شد شماهم استرس نداشته باش خدا کمکت میکنه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره عزیزم اخه بلد نیست که تازه داره راه میفته دیگه

دلم قنج رفت واسه دهن شیر خوردنش😍

خدا قسمت منم بکنه ان شاءالله 😭😭😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزم مادری همینه

همه بچه ها یه مشکلی دارن

دختر من تا ۴۰ روزگی زردی داشت پیرم کرد

اگزما میزد صورتش عفونت میکرد🥲

رفلاکس هم داشت و هنوزم داره

ولی همه این مشکلا حل میشه، صبر داشته باش

انقدرا هستن همش درگیر بیمارستانن، خداروشکر کن

برای رفلاکسش سعی کن شیر که میخوره ۲۰ دقیقه عمودی نگهش داری ، بلافاصله نخوابه

اگر شیر خودتو میخوره، سردیجان و چیزای نفاخ، توتفرنگی، بادمجون، هله هوله، ادویه، غذا و شیرینی های بیرون رو نخور

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
مهم اینه که بلده ، به مرور ان شاالله خوب میشه  رفلاکس هم خیلی از بچه ها دارن ، دارو میدن مشکلش ...

دارو میخوره واسه رفلاکس‌ 

ناراحتم که ضعیف هست وزن نمیگیره

چرا درست نشه 😍 اون خیلی دختر قوی ای هست خیلی قوی تر از اینم خواهد بود 😘

کاش پیشم بودی بغلت میکردم گریه میکردم‌ 

پیش هیچ کس نمیتونم گریه کنم

دارو میخوره واسه رفلاکس‌  ناراحتم که ضعیف هست وزن نمیگیره

یکی از بچه های فامیلم رفلاکس داره ، اونم دارو میخوره ، یه

چیزی شبیه توپ های خیلی ریز ، اونم خیلی ضعیف به نظر میرسه ، طوری که همه میگن اصلا اندازه و شکلش شبیه سنش نیست ، خیلی کمتره 

میره پیش یکی از بهترین دکترهای اطفال ، اون میگه مشکلی نداره وزنش خوبه 

دید شما یا دیگران مهم نیست ، دیده پزشکش مهمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عب نداره عزیزم اخه بلد نیست که تازه داره راه میفته دیگه دلم قنج رفت واسه دهن شیر خوردنش😍 خدا قسمت ...

تاکی ادامه بدم‌ تا راه بیفته 

خدا قسمتت‌ کنه ی بچه قبراق‌ و سالم و سرزنده

دختره منم موقع تولد خیلی ضعیف بود و منم مدام باید زیر فکش را میگرفتم ولی بعد دوماه خیلی خوب شد شماهم ...

واقعا بعد دوماه خوب شد؟یعنی فاطمه منم خوب میشه؟

دارو میخوره واسه رفلاکس‌  ناراحتم که ضعیف هست وزن نمیگیره

هنوز ۴۰ روزشه ، صبر داشته باشید ، با همون روشی که میگید بهش شیر بدین 

گریه هم خیلی نداره ، چون هم شیر خوردن بلده ، هم رفلاکسش درمان داره ، هم روشی بلدین که شیرشو بهش میدین 

اون بچه تازه متولد شده ، هنوز خیلی کوچیکه یکم بزرگتر بشه ، راحت شیر میخوره ، پس صبر داشته باشید

درخواست دوستی قبول نمیکنم
تاکی ادامه بدم‌ تا راه بیفته  خدا قسمتت‌ کنه ی بچه قبراق‌ و سالم و سرزنده

شرمندتم من تجربشو ندارم ولی فک کنم تا ۲ماه اینا کامل راه میفته ان شاءالله 

میدونم خسته شدی ولی غصه ی این چیزارو نخور فک کن وقتی بزرگ بشه همدمت میشه این روزاهم فراموش میشه

ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
کاش پیشم بودی بغلت میکردم گریه میکردم‌  پیش هیچ کس نمیتونم گریه کنم

گریه نکن عزیییزم🥺 تازه ۴۰ روزشه یه ماه دیگه کلا درست میشه . من بچه دیدم ۳ ماه تو ان آی سی یو بوده ینی در اینحد نارس بود ولی الان عین بچه های دیگه هست

بزرگ میشه همه این روزارو جبران میکنه برات  😘