2777
2789
عنوان

منت کشی کنم یا نکنم؟؟؟

619 بازدید | 22 پست

سلام من دیروز عصری سر یه مسئله ای با شوهرم دعوام شد شوهرم وقتی عصبانی میشه داد و بیداد میکنه خیلی بد داد میزنه صدای داداش تو کل طبقه های آپارتمان میپیچه 

شوهرم شروع کرد داد زدن و بعدش منم اصابم خورد شد منم دو تا داد زدم بهرام بس کن دیگه

که یهو عصبانی شد و بطری آبمیوه ای که دستش بود محکم کوبید زمین گفت بس نکنم میخوای چه غلطی کنی که من بی عقل از کنترل خارج شدم کتاب شاهنامه فردوسی که روی میز بود و برداشتم محکم کوبیدم زمین و گفتم صداتو سر من بلند نکن

کتابش باز بود وقتی زدم زمین دیدم دو تا برگش مچاله شده و یه برگش پاره شده 

شوهرم با ناراحتی رفت سمت کتابش و برش داشت گفت حیف که دلم نمیاد کتکت بزنم وگرنه استخواناتو میشکوندم بهم گفت روانی هار این کتاب شاهنامه فردوسی رو بیست سال پیش پدرم خدابیامرز برام خرید به عنوان عیدی 

20 ساله نذاشتم روش گرد و خاک بشینه اون وقت توی احمق چندتا برگشو اینجوری کردی چند تا داد دیگه زد و کتابو برداشت گذاشت قفسه بعدم باهام قهر کرد از عصر دیروز تا الان اصلا باهام حرف نزده شبم گرفته تو هال خوابیده و جای خوابشو جدا کرده صبح که رفته مطب چند بار بهش زنگ زدم هربار رد تماس کرده

چیکار کنم خودم میدونم اشتباه کردم ولی اول مقصر خودش بود و دعوا رو شروع کرد 

بنظرتون برم منت کشی کنم یا نه؟؟؟ 

تا حالا تو این 6 سال تاحالا منت کشی نکردم دعوا و قهر داشتیم ولی همیشه شوهرم منت کشی کرده حتی اگه مقصر نبوده میترسم پر رو بشه

چیکار کنم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پررو نمیشه عزیزم...

کارتون اشتباه بود مخصوصا اگه میدونستید که به اون کتاب علاقه داره اگرکه نمیدونستید هم حالا که متوجه شدید که اون کتاب براش خیلی عزیز بوده از دلش در بیار

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
به نظرم براش یه غذای خوش مزه درست کن به لباس خوشگل بپوش جلوش هی رژه برو ولی محلش نزار.خودش میاد سمتت ...

فکر نمی کنم وقتی شوهرم جواب تلفن نده یعنی خیلی ناراحته هر وقت بهش زنگ بزنم جواب میده یا اگه نتونه خودش زنگ میزنه از صبح تا الان 10 بار زنگ زدم هر بار رد تماس کرده و زنگم نزده