2777
2789
وقتی یه کتابو میخونی ممکن نیست بعد از تموم کردنش هیچی بدست نیاری  یه حسی به دنیا به دور و برت ...

بله مشخصه نمیدونید چون جواب تون به هیچ وجه ربطی به حرف من و حتی جمله ی اول خودتون نداره.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید به ما نای نفس کشیدن میدهد

بس که بد دیدم زیاران به ظاهرخوب خود،،بعد ازین بر کودک دل سختگیری میکنم🌷🌷

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

دود اگر بالانشیند کسرشان شعله نیس،،جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاترست،، روی دریا کف نشیند،،زیر دریا ...

گریه شمع همه شب نه کی از درد سرست: چون ز سر رست همه نور شد از گریه برست
من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
نه آدم تو سختی ها قوی نیس؛ قوی میشه

بله هرآنچه نکشدم قویترم میکند🌷🌷

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

وقتی که دنیایت به اندازه یک نفرکوچک میشودویک نفربه اندازه خدابرایت بزرگ قماربزرگی کرده ای اگربروددین ...

حواسم به دنیای اطرافم هست...

آنقدرکه ذره های ریزشادی را

در هوای زندگی نفس می کشم

و چشم تمام غم و دلواپسی های دنیا را کور می کنم !

من حواسم هست و

پذیرفته ام پیام پرمهر خدایم را

که گفته بعد از هر سختی آسانی است !

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
و درد بود طنابی که از کثافتی که درونش میغلطیدند نجاتشان میداد ونفهمیدند  نه پیش از غرق شدن:)

رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند

رنج راتحمل نکن

رنج رادرک کن

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
خودم با خودم در کنار خودم

ترجیح میدم خودم باشم

خودم باشم و دمغ باشم بهتره

تا اینکه کسی دیگه باشم و خوش باشم...

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
یا به اندازه آرزوت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو  این جمله زندگیم تغییر داد

اگر چیزهایی که دوست داریو به دست نیاری

مجبوری چیزایی که به دست آوردی دوس داشته باشی

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣