2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جمله از کیه؟   من اعتقاد دارم چیزی که توی ذهنته ارزشمنده نه چیزی که باید تو کتایا دنبالش ...

وقتی کتاب از بین بره هنوز چیزی که ازش بدست آوردی رو داری 

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
منم همیشه باکاغذو قلم دردودل میکنم اگه نوشتن نبود سلول به سلول تنم از پر ازغم میشد و آماس میکرد

شما که اهل نوشتنی چرا توی امضات « تو» رو اونجوری نوشتی؟

میدونم غلط املایی نیست ولی نویسنده ها چنین نوشتاری رو تأیید نمیکنن.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
وقتی کتاب از بین بره هنوز چیزی که ازش بدست آوردی رو داری 

طبق جمله ی شما اگه تو حافظه ت نمونده باشه در واقع هیچی نداری ازش

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
طبق جمله ی شما اگه تو حافظه ت نمونده باشه در واقع هیچی نداری ازش

وقتی یه کتابو میخونی ممکن نیست بعد از تموم کردنش هیچی بدست نیاری 

یه حسی به دنیا به دور و برت به هرچی

یه خاطره 

یه جمله اصلا 

هرچی ، نمیشه کتابو بخونی و دست خالی بذاریش زمین

ظمن اینکه من اصلا نمیدونم ما داریم در مورد چی بحث میکنیم:|

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
عطر نگاهت ،پیچیده در کلبه ی دلم و همه مست نگاهت شده اند شب وماه وستاره ها وچه دلبرانه برایت چش ...

وقتی که دنیایت به اندازه یک نفرکوچک میشودویک نفربه اندازه خدابرایت بزرگ قماربزرگی کرده ای اگربروددین ودنیایت راباخته

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
حتی اگه درآخر ندارمت ممنونم که جزعی از زندگیم بودی💚🍃

قشنگ بود💙👌🏻

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911