2777
2789
عنوان

شکلات‌هوبی‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 53 پست
چی میدادم خب بگید شما،هنوز ندادم بهش

بسته به موفقیتت به جعبه شیرینی .شده نیم کیلو شیرینی خامه ای ببر تعارف کن خودتم با چایی بخور.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی پس گل؟

پا پیش گذاشت یا نه؟ چی‌شد عشق و عاشقی😜😜

میری سرکار جدید یا می مونی پیشش؟

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چیکار کردی پس گل؟ پا پیش گذاشت یا نه؟ چی‌شد عشق و عاشقی😜😜 میری سرکار جدید یا می مونی پیشش؟

تادوهفته دیگه میرمو منو تشویق می‌کنه که برم چون اونجا خیلی موفق ترم و از ی طرفی‌ بامن صمیمی تر شده و تادوروز پیش ک باهام سرد شده بود فکر میکرد من از ی آقای دیگ خوشم میاد و پیام داد بعد دوروز سرد رفتاری و من گفتم ک از اون آقا خوشم نمیاد و خیلی الان بهتره باهام،حس میکنم توی محیط کار معذبه‌ و دوس داره من برم اون کارم و بعد بیاد جلو‌ هوبیو‌بدم‌بهش یا زشته؟

تادوهفته دیگه میرمو منو تشویق می‌کنه که برم چون اونجا خیلی موفق ترم و از ی طرفی‌ بامن صمیمی تر شده و ...

راستش من اصن نمی‌دونم شکلات هوبی چیه و چطوریه😞 نگا گلی من ۱۸ سالمه و شاید راهنمایی درستی نباشه این حرفم:

ولی بنظرم برو سرکار جدیدت. اگه دوستت داشته باشه، تا قله قاف هم که بری، میاد دنبالت.

نذار فکرکنه موندی توی شرکت خودش که تو چشمش باشی و ببخشید خودشیرینی کنی. من می‌دونم توی دلت چی‌ میگذره. ولی دید مردها متفاوته با ما جانکم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اوووو چ باکلاس

در برابر چیزایی که دیگران میارن ،از سر باز کنیه😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

به نظر من یه جعبه شیرینی خامه ای مثلا ببر به همه تعارف کن به رئیستم تعارف کن که اونجاام اگه کسی دید قضیه طابلو نشه که چرا فقط به اون چیزی تعارف کردی.

معمولی باش . نه خیلی سرد و اخمو باش و نه خودتو وا بده.

بذار مطمئن بشه میخوای بری سر اون یکی کار اتفاقا اگه بخوادت اینطوری بیشتر هول میشه که از دستت نده. پس آرامش داشته باش و ببین واکنشاش چیه.

با اینکه تو اونو دوسش داری ولی بذار خودش بیاد سمتت اینطوری برات بهتره

( هوبی هارو هم بعدا خودت بخور حالشو ببر 😉😋)