2777
2789

از وقتی سینگلم هی خودمو با دوستایی که رل دارن مقایسه میکنم هی حسرت میخورم هی اذیت میشم ... احساس بدی دارم بچه ها چیکار کنم؟ مثلا میبینم یکی با دوس پسرش داره خوش میگذرونه واقعا عصبی میشم ... حسود شدم ... اصن نمیتونم ببینم ... حالم بده ... از اینکه خودمو با بقیه مقایسه میکنم و هی احساس میکنم کمتر از اونام حالم بده ... از اینکه نمیتونم خوشیه اونا رو ببینم از خودم بدم میاد ... خیلی احساس بدی دارم ... شاید من شرایط زندگیم صد برابر از اونا بهتر باشه ها ولی مثلا میبینم اون با دوس پسرش داره میره مسافرت حسودی میکنم و حس میکنم چقد بدبختم و‌خودمو با اون مقایسه میکنم و اعتماد بنفسم میاد پایین ... چیکار کنم؟ شمام اینجوری شدین ؟ 

عاشق خودت شو

کتاب های "خودت باش دختر" و " شرمنده نباش دختر" رو بخون

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یمدت سر قیافم همینطوری بودم هی قیافه بی آرایش خودمو با ۷ قلم آرایش کرده مردم مقایسه میکردم بعد د ...

دقیفن

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

ببین یه چیزهایی رو باید برای خودت مشخص کنی 

اینکه کی هستی و چرا زندگی میکنی ؟ 

بنظرت خلق شدی که قیاس کنی و تاثیر بذاره تو کل زندگیت ؟

این حرف رو آویزه ی گوشت و تمام زندگیت کن که مسیر زندگی هر شخصی متعلق به خودشه و کاملا متفاوت با دیگری ، پس عاقلانه نیست قیاس زندگی افراد چون هر شخصی در مسیر خودش و با شرایط خودش داره پیش میره 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

دوست پسر ک شریک زندگی نیست

یعنی کار خوبی میکنه ب کسی ک بهت تعهدی نداره سرویس میده  ارزون میفروشه خودشو پس ارزشی نداره

ب مسیر زندگی خودت فکر کن ب اینکه کجا بودی ب کجا رسیدی از الان چ کار کنی برای رشد خودت 

دست ب کار شو کار یا درس یا آموزشگاهی هنری چیزی یاد بگیر تا شریک زندگیت از راه برسه خوش بگذرون

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

حس حسادت ، غرور، خود كم بيني و اين موردا تو همه ي آدميزدا هست بايد كنترلش كني، ذهنتو درگير نكن، دلتو بزرگ كن

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه