2777
2789
عنوان

پسر سه سالم

403 بازدید | 19 پست

سلام خانما من یه پسر سه ساله دارم که احساس میکنم بعضی از حرفام رو متوجه نمیشع .چن وقت پیش تشنج کرددکتر متوجه نشونه های قهوه ای روی بدنش شد.که گف باید ام آی را بده . ما هم سی تی دادیم گفت مشکلی نداره احتمال داره ام آ را هم مشکلی نداشته باشه . اما احساس میکنم پسرم مثل هم سن و سالاش نیست به طوری که وحششت میکنم ببرمش دکتر تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه براتون دعا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تجربه ای ندارم .ولی مطمئنی اوتیسم نداره؟

ببرش یه دکتر دیگه و براش توضیح بده که بعضی حرفارو نمی‌فهمه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

پسر بچه ها کلا توی عالم خودشونن     یه نمونه بگید یعنی چی متوجه نمیشه؟ شاید شما حساسی

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم
من تازه واردم بلد نیستم چطور اسم هاتون رو تگ کنم . مثلا دمپاهاشو جابه جا میپوشه میگم درست بپوششون . ...

این طبیعیه بچه منم اینجوریه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
من تازه واردم بلد نیستم چطور اسم هاتون رو تگ کنم . مثلا دمپاهاشو جابه جا میپوشه میگم درست بپوششون . ...

اینکه طبیعیه. ی نمونه دیگه بگید

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم

طبیعیه پسر جاریم۶سالشع هنوز جابجا میپوشه 😐پسرمنم ازش یاد گرفته عید پیش هم بودن چند روز از اون موقع همش جابجا پاش میکنه پسرم