2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی😍😍😍

خواهش میکنم

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

منم اینجوریم ومن صد در صد خودمو طبیعی نمیدونم روزا بیشتر افسرده وکم انرژی وشبا شادابتر وپر انرژی تر ومیل به شب زنده داری و تا ۱۲ ظهر میخوابم احساس میکنم سبک زندگیم بیشتر باعث افسردگی شده

منم اینجوریم ومن صد در صد خودمو طبیعی نمیدونم روزا بیشتر افسرده وکم انرژی وشبا شادابتر وپر انرژی تر ...

آره دقیقا منم احساس میکنم سبک زندگیم باعث شده اینجوری بشم. قدیما سرکار میرفتم اصلاااا اینجوری نبودم. خیلی شاد بودم. اصلا فرصتی نداشتم به این چیزا فکرکنم 

نمیتونی بازم سر کار بری؟ 

نمیدونم شاید دنبالش گشتم.ولی کارای هنری هم بلدم. یه وقتایی میگم کارهنری انجام بدم روبروی خونمون مغازه دکوریجاته، کارامو ببرم اونجا شاید برام بفروشه. اما هی امروزوفردا میکنم. تنبلی میکنم... انگار به خوردن و خوابیدن عادت کردم😑بعدش یه وقتایی احساس پوچی میکنم هی میگم عمرم داره میگذره

نمیدونم شاید دنبالش گشتم.ولی کارای هنری هم بلدم. یه وقتایی میگم کارهنری انجام بدم روبروی خونمون مغاز ...

خیلی بده اینجوری منم خیلی برنامه می ریزم ولی انجامشون نمیدم کاش یه کاری بود که آدم برای انجامشون مجبور بودو متعهد مثل شاغل بودن 

خیلی بده اینجوری منم خیلی برنامه می ریزم ولی انجامشون نمیدم کاش یه کاری بود که آدم برای انجامشون مجب ...

دقیقا منم اینجوری هستم😑چون مجبور نیستم کارامو تموم کنم بیخیالم😐ببین باید خودمون به داد خودمون برسیم خودبخود که همه چی درست نمیشه🙁

دقیقا منم اینجوری هستم😑چون مجبور نیستم کارامو تموم کنم بیخیالم😐ببین باید خودمون به داد خودمون برسی ...

دقیقا، خونه داریت خوبه؟ آشپزی میکنی؟

من از خودم راضی نیستم شما چطور؟

دقیقا، خونه داریت خوبه؟ آشپزی میکنی؟ من از خودم راضی نیستم شما چطور؟

آره خونه داریو آشپزیم عالیه ولی اصلا ازش لذت نمیبرم😐 مثلا انواع کیکو شیرینی میپزم اما در واقع فقط واسه خوردنشون میپزم😐اینجوری نیست که این کارو دوستداشته باشم. روزایی که تموم کارامو انجام میدم میشع گفت یه کم راضی ام. ولی روزایی که خواب میمونم تا لنگ ظهر یا حتی تا عصر😑وقتی بیدار میشم دلم میخواد بمیرم😑😂 در کل احساس میکنم همیشه یه خلا تو وجودم هست. شما چند سالتونه؟ متاهلی؟

آره خونه داریو آشپزیم عالیه ولی اصلا ازش لذت نمیبرم😐 مثلا انواع کیکو شیرینی میپزم اما در واقع فقط و ...

خیلی هم عالی به قولی چه هنری بهتر از خونه داری و مادر شدن به نظرم تو عالییی فقط قدر خودتو نمیدونی 

من ۴۵ ساله متاهل دو دختر ۲۴ و۲۰ ساله دارم اونا هم کار خونه نمیکنن وفقط تو خط درسن .وخیلی دوست دارم مرتبتر وتر وفرز باشم ولی نیستم تو تاپیکایی که به خونه داری کمک میکنه رفتم و بهتر شدم ولی نه خیلی عالی 

خیلی هم عالی به قولی چه هنری بهتر از خونه داری و مادر شدن به نظرم تو عالییی فقط قدر خودتو نمیدونی&nb ...

آخی خدا نگه داره براتون😍ماشالله بچه هاتون بزرگن😍من ۳۰سالمه. ۳سالو نیمه ازدواج کردم. فعلا بچه ندارم. حالا یبار دیگه برنامه ریزی کنین شاید اینبار خوب پیش رفتین🙂 وسط کاراتون حتما یه وقت استراحت بزارین. مثلا من امروز کلی ظرف شستم بعدش نیم ساعت استراحت کردم بعد دوباره پاشدم گازو پاک کردم. اینجوری کمتر خسته میشین. من اکثرا برنامه هامو تو کاغذ مینویسم میزنم رو در یخچال. بعد یکی یکی که انجامشون میدم روش خط میکشم. کلا زندگیم خوبه و آدم خوشحالی هستم. ولی انگار همیشه یه چیزی کم دارم‌‌... مثل یه شغل بیرون ازخونه. آدم وقتی شاغله اینقدر فکروخیال نداره. چون قبلا تحربشو داشتم میفهمم که چقدر اون روزا بی دغدغه بودم.

آخی خدا نگه داره براتون😍ماشالله بچه هاتون بزرگن😍من ۳۰سالمه. ۳سالو نیمه ازدواج کردم. فعلا بچه ندارم ...

مممنون از محبتت   قربانت عزیزم  واسه زندگیم تلاش خودمو میکنم ولی خوب اینجور که میخوام پیش نمیره همش تصمیم میگیرم زود بخوابم ولی جور نمیشه  .الهی شکر که شما راضی هستید  

شما به نظرم باید هر جور شده شاغل بشید اینجوری بیشتر راضی میشید یا اگه تمایل داشته باشی بچه دار بشی 

الهی که همیشه حال دلت خوش باشه 

شب خوش