2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست
ممنونم ازت دوست عزیزم❤ منم دلم اصللللا نمیخاد برم ...

فدای تو گلمممم

اصلا نه خودت برو نه همسرت

ان‌شاءالله  که خانواده ها درک می‌کنن شرایطتون رو. اما اگرم درک نکردن، یه "فدای سر خودم و شوهرم و بچم" بگو و بیخیااااال حرفا زندگیت رو بکن.

جون هرکسی براش از حرف صدهزار نفر هم مهمتره.

وقتی که مادر باشی که دیگه هیچ... جون خودت میشه خندیدن بچه ت😍😍😍

به دلت گوش کن و نرو

به قول دوستمون کادوی عروسی هم بفرست که نگن خسیس بوده😒

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نباید عروسی بگیرن ک میگیرن...حالا شاید اصلا تالار باز نشه اونموقع☺️☺️ای خوشحال میشم

کاری به ایم موضوع ندارم ولی این قدر اقتدار داشته باش و زندگی خودت دست بگیر و تصمیم بگیر حرف بزن در باره اش که هیچ کس جرئت حرفی نداشته باشه هیچ کس مهم تر از خودت و خانواده آن نیست ناراحت میشن بشن مهم تویی

اگر مریضی بشی آیا زن عمو میاد بالین ؟

بعد توبه خاطر حرف ی عده بیکار میخوایی رو زندگیت ریسک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم شما دیگه مادر شدی و مسئولیت اون بچه هم با شماست و نباید حرف مردم برات تو الویت باشه الویت ش ...

خدا ان شاالله صحیح و سالم بذارتش تو بغلم راحت شم از این استرس ها☺️

🥳امیر علی جانم من و بابا مشتاقانه منتظر اومدنتیم😍💗
شوهرت بره ناقل باشه خدانکرده تو بگیری چه فرقی داره واقعا چرا نمیخواید جدی بگیرید بابا کرونا افتضاح ...

منم دلم نمیخاد واقن شوهرمم بره،، فقط میتونم بگم ان شاالله تالارها باز نشن ،،آرزوی خوشبختیشون رو میکنم ،،برن مشهد از این بهتره ک خدایی نکرده پشت عروسیشون آه و نفرت باشه

عزیزم شما مثل اینکه خیلی بچه تو دوست نداری  ببخشید که اینو میگم  قبلا هم میخواستی توی با ...

ن عزیزم من اصلا قصد رفتن ندارم فقط میگم خدا کنه یا دعوتمون نکنن یا تالارا باز نشن...

خدا ان شاالله صحیح و سالم بذارتش تو بغلم راحت شم از این استرس ها☺️

انشاءالله عزیزم

منم سه و نیم ماه پیش زایمان کردم و این استرسها رو کشیدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اونها درک ندارن شما ک اختیار زندگی تو داری نرو گلم تو رو خدا ترید هم تو هم شوهرت خواهش میکنم 

چشم نمیریم ممنون از راهنماییت خواهر گلم

عزیزم مثل اینک شما خیلی ب بیویی که نوشتی و امیرعلی مهم نیست برات هرکاری میخوایی بکن خانمی اصلا دوتا ...

ن ننخ ب قربونش بره اینجور نگو توروخدا😥😥

فدای تو گلمممم اصلا نه خودت برو نه همسرت ان‌شاءالله  که خانواده ها درک می‌کنن شرایطتون رو. ام ...

اوهوم همون کادوی عروسیشون رو میدم،،یه زنگ هم میزنم میگم ببخشین ما بخاطر شرایطی ک دارم نمیتونیم بیایم مارو ببخشین ان شاالله خوشی های دیگتون جبران کنیم👌

کاری به ایم موضوع ندارم ولی این قدر اقتدار داشته باش و زندگی خودت دست بگیر و تصمیم بگیر حرف بزن در ب ...

ن بابا منم اقتدار دارم عید تو شهر ما همه رفتو آمد کردن ولی من ن جایی رفتم ن کسی اومد فقط و فقط بخاطر امیرعلیم👌😍

خدا ان شاالله این کرونارو زودی برداره ببره ما هم ی نفس راحت بکشیم💗

ببخشید عزیزم اگر تند رفتار کردم حلال کنن فقط تحت هیچ شرایطی نرید 

ن عزیزم خیلیم خوب گفتی،، شما هم بخاطر من و تودلیم گفتی دیگ🌹🌹🌹

انشاءالله عزیزم منم سه و نیم ماه پیش زایمان کردم و این استرسها رو کشیدم

ای جاااانم خدا حفظش کنه برات گلم😍