2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست
با شرایط ویژه ای که دارید،بهتره از رفتن صرف نظر کنید و انتظاری هم از شما نیست.

کاش انتظاری نبود..کاش اصلا تالارا باز نبود تو این کرونا

🥳امیر علی جانم من و بابا مشتاقانه منتظر اومدنتیم😍💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو تو رو خدا نزار شوهرت بره با کسایی که میرن تا دو هفته دیدار نداشته باشه امروز خبر خوندم خانم بار ...

ای وای ن😑😑

خدا نکنه ،،،دیگ باید خودشون درک کنن دعوت نکنن دیگ

منم دلم میخاد نرم...

عزیزدلم شما دیگه مادر شدی و مسئولیت اون بچه هم با شماست و نباید حرف مردم برات تو الویت باشه

الویت شما خانوادتونه

مگه میشه توی اون جمعبت به اون زیادی حتی یه نفر مریض نباشه؟

قربونت بشم شما بارداری بیمار بشی خدای نکرده ، دارو نمیتونی مصرف کنی درضمن ماهت هم بالاست خطر ناک تره

کاری نکن که بعدا پشیمون بشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اونم نمیشه،،،شوهرم حداقل باید بره

شوهرت بره ناقل باشه خدانکرده تو بگیری چه فرقی داره واقعا چرا نمیخواید جدی بگیرید بابا کرونا افتضاح

تا حالا مورد های زیادی از ابتلا به کرونا تو عقد و عروسی شنیدم که منجر به مرگ شده

نرو عزیزم  شوهرتم بره خدای نکرده بگیره خب برمیگرده خونه پیش شما فرقش چیه  عذر خواهی کن ب ...

چی بگم اخه تو این کرونا بازار عروسی نباشه چی میشه آخه😔

عزیزم شما مثل اینکه خیلی بچه تو دوست نداری 

ببخشید که اینو میگم 

قبلا هم میخواستی توی بارداری روزه بگیری ،الانم میخای تو بارداری بری میون ۲۰۰ به بالا آدم توی محیط کوچیک 

دلم میسوزه واسش بخدا 

شمارو نمی‌دونم اما من الان که باردارم همسرم داره شغلش رو تغییر میده به خاطر من که شبا نره شیفت منم ب ...

رودربایسی داریم،،عروسیمون اومدن نریم میگن دیدی نیومد و اینا....

رودربایسی داریم،،عروسیمون اومدن نریم میگن دیدی نیومد و اینا....

عزیزم مثل اینک شما خیلی ب بیویی که نوشتی و امیرعلی مهم نیست برات

هرکاری میخوایی بکن خانمی اصلا دوتا برید

نروووووووووو بری یا نری حرف مردم همیشه هست. نرو به هیچ عنوان. مواظب خودت و تودلیت باش که ان‌شاءالل ...

ممنونم ازت دوست عزیزم❤

منم دلم اصللللا نمیخاد برم ...

خیلی ببخشید به درک که گلایه میکنن فامیلی ک این قدر شعور نداشته باشه ک با این شرایط انتظار داره ازت ب ...

نباید عروسی بگیرن ک میگیرن...حالا شاید اصلا تالار باز نشه اونموقع☺️☺️ای خوشحال میشم

از گلایه خواهر مادر که بدتر نیس  پسر عمو به شما چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟ من خونه مادر شوهرم از عید ...

ان شاالله ک شما هم سالم بارتو زمین بذاری و بغلش کنی😍😍

آره واقن هیچ کی رعایت نمیکنه عادی شده برا همه😔😑😑