2777
2789
عنوان

جاری پاچه خوار

601 بازدید | 25 پست

من تا وقتی جاریم نبود خودم میدونستم چجوری با مادرشوهرم رفتار کنم ولی از وقتی جاریم امده با خودشیرین کردن خودش میترسم منو خراب کنه و خودشو عزیز میکنه بخاطر همین منم مجبور میشم برخلاف میلم عمل کنم بنظرتون اینجور موقع ها چیکار باید کرد چون خیلی خودشیرینع و مادرشوهرمو میکشه سمت خودش برام مهم نبود اولا ولی الان دوست ندارم با خوشیرین بازیاش میره رو مخم منم از اول اونجوری نبودم نمیتونم یدفعه تغییر کنم نگید توام مثل اون باش چون مادرشوهرم خیلی جاها ناراحتم کرده نمیتونم برم بچسبم بهش ولی نمیتونمم دورش بندازم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مثلا خودشو عزیز کنه، مدال طلا میدن بهش که به شما نمیرسه؟

به درک

هر کار میخواد بکنه بکنه، مدل شخصیتش اونه شما هم اینی

چه اهمیتی داره؟

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

به شوهرت بچسب نه مادر شوهرت

غیر از ارامش خودت و شوهرت کسی برات مهم نباشه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

افرین تو روش خودتو داشته باش قرار نیس چیزی کپی کنی بعدم یادت نره گزر زمان همجیو ب همه ادما معلوم میکنه.بعضیارو میبینی طرف گرفته داره خر خره ش میحوعه اما این از خ ا ی ه مالی دس برنمیداره ببخشیدا

شماهمون اعتدال روحفظ کن و یکرنگ باش.جاریتهم خودش کم کم میفهمه که کارش درست نیست و فایده نداره وبراهمه عادی میشه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝