2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش کرونا گرفته باشه؟ کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های منم گرفتند 

شربت زینک بده

مایعات فراوون

دارو هم طبق دستور پزشک بده

انشالله زودتر خوب میشن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
بهش میدادم  ولی متاسفانه این چند وقت نتونستم بدم چون نبودم پیشش

عزیزم انشالله خیلی زود خوب میشه تا میتونید بهش مایعات بدید

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

اگہ خودت تو یک ماہ اخیر داشتی بلہ کروناست نترس تو بچہ ھا سبکہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
امروز شده ۳۸ دیروز ۳۷ و نیم بود 

تا ۳۸/۵ ھم میرہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
بچه های منم گرفتند  شربت زینک بده مایعات فراوون دارو هم طبق دستور پزشک بده انشالله زودتر خو ...

قربونت عزیزم .انشالله .داروهاشو سر ساعت میدم 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
بهش میدم سوپ دادم ابمیوه میدم .قربونت انشالله

اب میوه طبیعی بدید وترجیح آب سیب باشه که تب روهم پایین میاره ...موقع تب آب رو با سرکه سفید مخلوط کنید بعد پاشویه کنید....

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
قربونت فداتشم. الان فقط نگران دخترمم میگم خدا کنه زود تموم بشه خوب بشه .

میفهمم عزیزم منم اون دو روزکه دخترم تب داشت مردم و زنده شدم انشالله زودی خوب میشه فقط از مایعات غفلت نکن مایعات طبیعی البته 

البته شربت اموکسی سیلین هم داد. مرتب بهش مایعات و سوپ بده.مرتب ابمیوه. اب هویج. اب سیب و اناناس

داروهاشو میدم ازیترومایسین میدم با داروهایی ک موشته. مایعاتم ب زور میدم

🐝🐜🐞🌳🌲🌴