2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن و آپتاکید

1298 بازدید | 11 پست

سلام مامانا من یه پسر ۲۷ ماهه دارم که هرکاری میکنم نمیشه از شیر بگیرمش فقط شیرخشک میخوره هرچی غذا میخوره سیر بشه باز شیر میخواد عصبی میشم گاهی دعواشم میکنم ولی فقط شیرو شیشه شیرشو میخواد از دوسال به بعد بهش آپتاکید میدم ولی خیلی میخوره در طول روز نگرانشم خیلی درمونده شدم خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین در اختیارم بزارین

من دخترم چهار و نیم سالشه هنوز اپتاکید میخوره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مقدار میخوره؟آخه ضرر ندارد روزی ۴,۵ بار میخوره؟آپتاکید امگا و ویتامینه،مشکل کبد نگیرن یه موقع

دختر من با همین اپتاکید کلی اضافه وزن پیدا کرد.خب شما شیشه شیرش رو پر از اب کنید فقط دو تا پیمونه بریزید توش

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

عوضش دیگه مشکل ویتامین و املاح ندارن همه چی تو همین اپتاکید هست 

سلام عزیزم ی جا دیدم از رو عکس ان تی درست تشخیص دادی بچش چیه میشه از منم ببینی 😊🙏 تو تاپیکم هست 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

ببخشید خانمی من این تاپیک مزاحمتون شدم

در تاپیکی گفته بودید فیبروم بزرگ داشتید میخواستم ببینم درمانش کردید؟ پیش کدوم پزشک؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

عزیزم شما فیبرومتون رو درمان کردین؟ میشه بدونم چند سانت بود و چکار کردین من هم فهمیدم فیبروم بزرگ دارم گفتن عمل خیلی میترسم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

سلام عزیزم شما فیبرومتونم در حین زایمان برداشتین؟ ممنون میشم جواب بدید

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
دختر من با همین اپتاکید کلی اضافه وزن پیدا کرد.خب شما شیشه شیرش رو پر از اب کنید فقط دو تا پیمونه بر ...

سلام شفق جان دخترمنم 3سالشه وزنش 10 و700هستش قدش 86 خیلی لاغره وقدشم کمه... شما چطوری آپتاکید به دخترتون دادین روزی چندبار وچطوری با اب و.. چند دوره دادین  وچقدر وزن اضافه کرد ممنون میشن جواب بدین