2777
2789

پسرهای فامیلمون چه خانواده بابام چه مامانم واسه زن هاشون میمیرن و هر کاری میکنن، دامادهای طرف خانواده مامانمم همینطورین 

ولی مثلا دخترعموهای من نه خیلی خواستگار داشتن نه شوهرهاشون خاطرخواه بودن با اینکه شرایط بدی نداشتن 

ولی مثلا پسرخاله ها و پسردایی هام واسه زن هاشون میمیرن با اینکه باور کنید زن هاشون خیلی معمولین از هر نظر 

من خودمم مثل دخترعموهام هستم نه خواستگاری دارم نه کسی که منو بخواد( البته دخترعموهام دیگه همشون ازدواج کردن و بچه دارن ) 

چرا اونا اینقد خوش شانسن ماها هم اینطوری؟

اون زوایه دید شماست ک فرق میکنه. تفاوتای فرهنگی و... هم‌هست.‌

بحث خواستگار  داشتن هم با کیفیت ازدواج متفاوته. 

یه دختر میتونخ یه خواستگار داشته باسه ولی بدرد بخور. ک هنوز برای شما زمانش نرسیده. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اون زوایه دید شماست ک فرق میکنه. تفاوتای فرهنگی و... هم‌هست.‌ بحث خواستگار  داشتن هم با کیفیت ...

اخه غیر از مسئله خواستگار داشتن 

اینا شوهرهای عاشقی دارن که واقعا میخوان طرفشون رو و تو زندگی همراهشون هستن اون وقت یه سری ها هم هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه غیر از مسئله خواستگار داشتن  اینا شوهرهای عاشقی دارن که واقعا میخوان طرفشون رو و تو زندگی ...

خب مشخصه ک عاشقن ک ازدواج کردن و با هم‌میمونن

شمام ب موقعش یا ازدواج میکنید و  بعد عاشق میشید و یا اول  عاشق میشید و بعد ازدودج میکنید

وقتش هنوز نرسیده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞