2777
2789
عنوان

زندگی واقعی

5312 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها اگه دوست دارید و حوصله دارید واگه خواستید بگید یه داستان زندگی واقعی براتون بگم فقط نباید عجله کنید کم کم میزارم تا شب تموم شه طولانیه فقط بگید هستید یا نه که الکی تعریف نکنم  ؟ تا یجاهاییش شیرینه یه جاهاییش تلخ ،یه جاهایی ترسناک ،غمگینه حتی شاید یه جاهاییش گریه وشادی خواستید بگید بگم تاپیک قبلیم هم همین بود داستان یکی از دوستام بود ولی این فرق میکنه اخر سر میگم کیه ولی واقعیه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم تایپ میکنم گذاشتم همه را لایک میکنم 

وای تاشب چ خبره قطره میچکونی

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

یه خوشگله منو لایک کنه:)))))

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!