2777
2789
عنوان

باردارشدن بایک بچه یکساله

830 بازدید | 58 پست

سلام ..من یک بچه یکساله دارم چند وقت بود مریضیم نامنظم بود رفتم دکتر گفت زده ب شیرت دیگه مریض نمیشی...قرص ال دی هم میخوردم.اما چن روزه حالت تهوع داشتم رفتم ازمایش جواب مثبت  بود...رفتم سونو ۹ هفته ۴ روز بود..

من نمیتونم و شرایطشو ندارم ک الان دوباره بچه دار بشم..با اینکه جلوگیری هم داشتم اما باردارشدم کارای خدا...

کسی بوده ک سقط در ۱۰ هفتگی داشته باشه..

راهنمایی کنین .ممنون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

با قرص چجوری اخه اصلن به ال دی اعتماد نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پسرم یکسالش بود باردار شدم ۷هفته سقط کردم . ۱۰هفته کورتاژ باید بشی احتمالا با قرص سخت سقط میشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
با قرص چجوری اخه اصلن به ال دی اعتماد نیس

دکترم میگفت شما قبلا کیست داشتی با قرص ال دی کیست از بین رفته و پیشتر تخمدانا فعال شده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم پسرم یکسالش بود باردار شدم ۷هفته سقط کردم . ۱۰هفته کورتاژ باید بشی احتمالا با قرص سخت سقط میشه&n ...

چه جوری وقت کورتاژ گرفتیم..من چن تا دکتر رفتم گفتن ب هیچ عنوان اینکارو نمیکنیم

ده هفته بچه بزرگه بعید میدونم با قرص سقط کنن

منم از همون میترسم..

چه جوری وقت کورتاژ گرفتیم..من چن تا دکتر رفتم گفتن ب هیچ عنوان اینکارو نمیکنیم

من با قرص سقط کردم کلی گشتم تا دکتر پیدا کردم که قرص بده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته