2777
2789

اون روده رو ک نخوردم و نمیدونم🥴🥴🤕🤕

اما واسه جگر پیاز داغ دیرست کن یا نمک و فلفل و زدچوبه جگرو خورد کن بریز اول درشو بزار با شعله کم آب بندازه و بپزه وقتی پخت درشو بردار شعله رو بیشتر کن سرخ بشه

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیگر گوسفند سرخ شده دوست ندارم 

ولی واسه همسرم این طوری درست میکنم

جگر رو خورد کن یه پیاز تفت بده و جیگر ها رو هم اضاف کن با حرارت کم بذار قشنگ بپزه من در تابه رو هم میذارم یکم تا مغز پخت شه

بعد یه سیب زمینی نگینی جدا سرخ کن

تکه های نون لواش رو هم سرخ کن 

بعد بریز تو جگرها و ادویه نمک و آبلیمو بزن و بخورین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بلد نیستم اخه مامانم یه روز نیستش خدایی اگر نباشه ما از گشنگی میمیریم

اول پیاز رو سرخ میکنی بعد جگر رو تیکه تیکه میکنی  جگر رو میریزی بعدم یکم ادویه بزن خواستی یکم قارچم اضافه کن 

ما اول یه کم جگر میپزیم بعد هرچقدر جگر باشه دوبرابرش پیاز خردمیکنیم یه کم تفت میدیم جگر بهش اضاف میکنیم زردچوبه نمک فلفل آبغوره میزنیم خوب تفت میدیم تا سرخ بشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

سیب زمینی سرخ کن بزار کنار به روغنت زردچوبه هم بزن . پیاز خلالی کن یکم تفت بده بزار کنار جگر که آورد تیکه کوچیک خوردش کنید بریز تو پیاز درشم بزار حسابی بپزه . اگه گوسفندی باشه زورتر میپزه اگه گوساله باشه طول میکشه یکم بعد پخت بهش نمک بزن . اگه دوست داشتین یکمی هم گوجخ پوست بگیر خورد کن باهاش ترکیب کن ی حرار بخوره ولی بدون گوجه من بیشتر دوست دارم 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!