2777
2789
عنوان

ازدواج دختر 13ساله با پسر30ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 102 پست
اطراف منم دیگه زود که ازدواج میکردن ۲۲ بود الان چند وقته سن ازدواج شدید اومده پایین من یه کسایی رو م ...

پس چرا ما نمیشنویم ؟

من یادمه دانشجو بودم یکی از بچه ها ۲۲ سالگی ازدواج کرده بود‌ . حتی اونم به چشم ما زود بود .

بازم تبلیغ کودک همسری. واقعن من نسل متولد دهه سی تک و توک می شناسم زیر 18 سال ازدواج کردن  جامعه به جای پیشرفت داره پسرفت می کنه  شکر خدا داریم بر می گردیم به 40-50 سال قبل. من یادمه دهه شصت تو فامیل یه عروس 16 ساله داشتیم که خانوادش به خاطر فقر و اینکه 8 تا بچه داشتن دختر و شوهر داده بودن موقع عروسی همه فامیل ریخته بودن ببینن عروس 16 ساله چی هست چه شکلی هست.... عروسم عین بچه ها فقط حواسش به لباسش بود ذوق می کرد. 

دهه شصت این مساله تابو بود الان اینقدر وضع اقتصادی و ازون خیلی مهمتر فرهنگی مردم اینقدر خراب شده که از نظر  عقلی و عرفی و همه چی داریم عقب گرد می کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من رفته تو 11 سال دیروز داشتیم می رفتیم بیرون یه لباسی پوشید که مناسب بیرون نبود باباش می خواست بهش توضیح بده که این لباس مناسب نیست کلییییی کلنجار رفت که من چه جوری این بچه رو توجیه کنم که هم ناراحت نشه هم بفهمه که مثلا" نمی تونه دیگه با این لباس بیرون بره چون یه تاپ پوشیده بود اون وقت این پدر و مادر بی عقل چه جوری می خوان شرایط زندگی زناشویی رو به بچه 13 ساله یاد بدن فاجعه هست

ما همچین موردی داشتیم تو فامیل فقط همین یک مورد دختر ۱۳ ساله باپسر ۲۸ ساله عقد کردن یک ماه بعد طلاق گرفتن دلیلشونم این بود مامان عروس گفت دخترم کوچیکه پشیمون شدم

قشنگ مشخص بود دختره نمیخواست صرفا چون پسرعموش بود دادن بعدشم طلاق 

ما اکثرا فامیل بعد دانشگاه ازدواج میکنن به نظر من هر چقدر هم اون آقا مرد خوبی باشن سن دختر خانم مناسب ازدواج نیست

ایشون تازه به بلوغ رسیده لازمه نوجوونی کنه بره دبیرستان با دوستاش خوش بگذرونه دوره دبیرستان یکی از تکرار نشدنی ترین دوره هاس و بعد هم کنکورش

بالفرض ایشون ازدواج کردن چند سال بعد هم حامله شدن اون وقت هم سناش درحال کنکور دادن هستن و پیشرفت و ایشون در حال شیر دادن به بچه هر دو میتونه هدف زندگی هر کسی باشه

ولی به نظر من که زوده

خدایا شکرت ...  
@نی_نی_یار_5     از قصد سن کم میگن که بچهارو حرص بدن

تو مجبور نیستی بیای عزیزم

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍