2777
2789
عنوان

ازدواج دختر 13ساله با پسر30ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 102 پست
سلام دوستان،من میخوام بگم این چیزابعیدنیست چون ب چشم دیدم توشهرما همه دختر ۱۳سالهاازدواج میکنن بچهدا ...

دیگه سبک زندکیا فرق داره ممکنه ۱۳ساله یکی باشه بره کلاس زبان وهرچیزدیگه چپدرمادرش برنامه وکلی نقشه داشته باشن واسه ایندش،ممکنه یکیم پدرمادره فقط فکر رد کردنش باشن 

خدایا داده ونداده ات راشکر

💩 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونی چرا دارن شوهرش می دن با این آقا؟

چون شغل داره آینده مالیش تضمین شده است 

فارغ از اینکه بدونن 

آینده فقط پول نیست 

اون آقا دوره راهنمایی ،دبیرستان (بلوغ جسمی و فکری)

دانشگاه سربازی ،شغل و کسب درآمد و در آخر هم ازدواج 

دختره هنوز داخل مرحله راهنماییه🧐🥴😪

عجب عجب عجب 😕💀

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
سلام دوستان،من میخوام بگم این چیزابعیدنیست چون ب چشم دیدم توشهرما همه دختر ۱۳سالهاازدواج میکنن بچهدا ...

میشه حداقل استانتونو بگید 

واقعا برای من جالبه بدونم کجای ایران سن ازدواج ۱۳ سالگیه

تو گاو صندوقه    

پسره اتفاقا مغز داره 

خانوادهه مغز ندارن😪

یارو کلی دوران زده الآن اومده دختره آفتاب مهتاب ندیده که تازه داره به بلوغ جسمی رسیده رو می گیره تا به تمام لذت های برسه 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
میشه حداقل استانتونو بگید  واقعا برای من جالبه بدونم کجای ایران سن ازدواج ۱۳ سالگیه

من خیلی جاها خوندم مشهد وآذربایجان خیلی رایجه باور نمیکردم تااینکه به چشم خودم دیدم ولیکاش فرهنگشون گسترش ندن همه جا وواسه خودشون نگه دارن فرهنگ ازدواج سریعشونو 

خدایا داده ونداده ات راشکر

ویکی ۱،یه سر ب شهر ما ک مثلا شهره بزن ببین هنوزک هنوزه این چیزا هست متاسفانه..دخترعمو من پونزده سالشه چنروز دیگه هم مادر میشه..خب اون مسلما ازکودکی ونوجوونی ک هیچ ازخودشم نمیفهمه .. 

اطراف منم دیگه زود که ازدواج میکردن ۲۲ بود الان چند وقته سن ازدواج شدید اومده پایین من یه کسایی رو م ...

مثل همکلاسی من 🥴

شاخ در آوردم

شما که دنبال جنجال هستید و تاپیک کودک همسری میزنید فقط به فکر بازدید زیادی یا به اینم فکر کردی که سایت پر از بچه کم سنِ که دارید انقدر این مسائل عادی میکنید؟

کودک همسری یا به خاطره فقر مالیِ یا فقر فرهنگی تمام!!!

گزارش میزنم