2777
2789
عنوان

شغل اینترنتی

86 بازدید | 10 پست

سلام خانوما تو اینستا یکی دایرکت داده برا مشاغل اینترنتی .....اولش هم باید مبلغی پرداخت کنیم شوهرم میگه کلاه برداریه همش .میگم کسی بود که بااین شغل به درامدی برسه یا همش الکیه؟

من اینارو زیاد دیدم

پول میگیرن بعد بعد کلی دنگ و فنگ روزی یه تعداد محدود کار میدن ک فقط وقتتو میگیره و انچنان سودی نداره

بیخیالش شو

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای بیاتو شرکت محصولات پوس ومو هزینه اصلانداره هرچقدرفروختی ۱۰تاسی درصدسوده فقط جلسات انلاین داره مشاورپوست و موواشنایی من هستم راصیم تازه زیرمجموعم بیازی باهم بفروشید سودمیکنی فروش بالابره من بچه ام دارم تازه ولی زاضی ام

رنگ ولایتhaircolorist
میخای بیاتو شرکت محصولات پوس ومو هزینه اصلانداره هرچقدرفروختی ۱۰تاسی درصدسوده فقط جلسات انلاین داره ...

یاروهس الان چقدزیرمجوعه اورده۱۲میلیون یابیشترپورسانتشه

رنگ ولایتhaircolorist

اگر تایپ و ترجمه و این‌است باید بگم که فقط یه شغل یا دوشغل فعال داره یکیش زیر مجموعه گیریه یکیش دایرکتر 

اکثرا برای تایپ ثبت نام میکنن که فعال نیست و پولشون میره 

من خودم نزدیک ده ملیون تو این کار زیر مجموعه گیریش در آوردم اما ول کردم دیگه  خب پولش حلال نیس 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
میخای بیاتو شرکت محصولات پوس ومو هزینه اصلانداره هرچقدرفروختی ۱۰تاسی درصدسوده فقط جلسات انلاین داره ...

بااینم یکم اشنایی دارم ولی دوس ندارم برم منت کشی اینو اون ک بیا لوازم ارایشی بخر تا من ۴درصد سود ببرم

اگر تایپ و ترجمه و این‌است باید بگم که فقط یه شغل یا دوشغل فعال داره یکیش زیر مجموعه گیریه یکیش دایر ...

اره دقیقا اینارو گف .چرا حلال نیس مگه چجوریه؟؟من زیاد اشنایی ندارم

بااینم یکم اشنایی دارم ولی دوس ندارم برم منت کشی اینو اون ک بیا لوازم ارایشی بخر تا من ۴درصد س ...

منم اینجوربودم الان ب فامیل ک فروختم همه مشتریم شدن یاپیچ یساله زدم مشتری دارم اصلاب یکیم روننیزنم

رنگ ولایتhaircolorist
 اره دقیقا اینارو گف .چرا حلال نیس مگه چجوریه؟؟من زیاد اشنایی ندارم

گفتم که در کل پنج تا کار داره هیچکدومش فعال نیست غير از دوتاش که یکیش اینه که بری به بقیه دایرکت اینستا بدی 

یکی هم اینه که آگهی بزنی و زیر مجموعه بگیری برای شرکت که بیان ثبت نام کنن اگر زرنگ باشی و پول تبلیغ بدی تو این زیر مجموعه گیری خیلی میتونی در بیاری اما اگر نه هیچ درآمدی نداره 

خیلیا واسه کار تایپ میان ثبت نام میکنن و کار تایپی وجود نداره و کسی که میاد ثبت نام میکنه به هوای تایپ فقط پولش میره و هیچ کاری گیرش نمیاد واسه همین از نظر من حلال نیست 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)