2777
2789

اخه چرا؟ 

شما ببینید مردها حتی با داشتن معلولیت و شرایط جسمانی خاص یا تیپ و قیافه معمولی و بسیار معمولی یا سطح سواد و فرهنگ و حرف زدن پایین و خیلی چیزای دیگه که میشه گفت بازم خواهان دارن و ازدواج میکنن و بچه دار میشن ولی من کلی زن میشناسم با شرایط نرمال و خوب که مجردن( لطفا نگید انتخابیه چون انتخابی نیست بیشتر جبره )

اگه دقت کنید مردهایی که اصلا تو زندگیشون ازدواج نمیکنن اکثریت انتخاب خودشونه و دلشون نمیخواد به دلایلی ولی برا زن ها اینطوری نیست( خیلی از اونا متاسفانه انتخاب نمیشن حتی با شرایط خوب یا نمیتونن خودشون انتخاب کنن ) 

واقعا چرا؟ چرا اینقد ناعدالتی هست؟ از اونور یه سری زن ها یا مردها رو میبینی سه چهار بار ازدواج میکنن حالا کمتر یا بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دچار بحران  کمبود شوهر هستیم 😂

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

دقیقا مثل من که یدونه خواستگار هم ندارم ۶ ماهه هیچ کس نمیاد در خونه مارو بزنه اون وقت پسر همسایمون با ۱۶۰ قد و ۴۰ کیلو وزن و شغل کارگری ۱۰ خونه رفت خواستگاری و بعدم ازدواج کرد 

دوست من عشق شوهر و کلا مرد بود

بعد موردای افتضاح واسه منو و دوستای دیگم معرفی میکرد و بهش میگفتی بهم نمیخوریم میگفت قحطی شوهره و دخترا باید از خداشون باشه که خواستگار دارن تو این بی خواستگاری 

منم چندین و چند بار شستم پهنش کردم افتاب که این طرز فکر غلطه که به خاطر کمبود شوهر ادم به هر خری راضی بشه 

حالا من جلو اینطور ادما وایستادم خیلی ها هم هستن که یهو میمونن تو رودربایستی