2777
2789
عنوان

کیا معلمن؟؟

300 بازدید | 38 پست

بچه ها قراره من برم ی مدرسه برا کارآموزی

من کاراموز بودم بخاطر یکی درسام 

ولی حالا اینجا واسه کاره

دو ترم دیگم فارغ التحصیل میشم

گفته فردا بیا مصاحبه حضوری

چی میپرسن؟؟ کسی میدونه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارورزیه که فقط خودتو توانمند نشون بده تو حرف زدن.هرچی گفتن با دقت گوش کن و مودب رفتار کن.چون اس ...

ن کاروزی واسه درسم نیست گلم

کارورزیو رفتم

بهشونم گفتم دانشجوام 

اگه کارورزیه که فقط خودتو توانمند نشون بده تو حرف زدن.هرچی گفتن با دقت گوش کن و مودب رفتار کن.چون اس ...

سوال دینی نپرسن من هیچی بلد نیستم😅😑

راستی مدرسش قرانیه کلاس اول تا پنجم

ن کاروزی واسه درسم نیست گلم کارورزیو رفتم بهشونم گفتم دانشجوام 

میدونم منظورتون چیه.ماهم یه دانشجو برای یادگیری کار می اومد پیش مون.کارورزی که جزو واحدهای درسیش بود رو نه،برای آشنایی با کار می اومد. یه جورایی کمک معلم هم بود

😶
سوال دینی نپرسن من هیچی بلد نیستم😅😑 راستی مدرسش قرانیه کلاس اول تا پنجم

نه دینی نمیپرسن😅ولی اگه قرآنیه پوششت خوب باشه،مودبانه و با اعتماد به نفس حرف بزنی کافیه

😶
میدونم منظورتون چیه.ماهم یه دانشجو برای یادگیری کار می اومد پیش مون.کارورزی که جزو واحدهای درسیش بود ...

خب شرایطش چجور بود

حقوق خاصی هم داشت؟؟

وقتی مدرکمو بگیرم بنظرت استخدامم میکنن؟