2777
2789
عنوان

کیا معلمن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست
خب شرایطش چجور بود حقوق خاصی هم داشت؟؟ وقتی مدرکمو بگیرم بنظرت استخدامم میکنن؟

خیلی شرایط خاصی نداشت فقط مدیر هرچی میگفت گوش میکرد بنده خدا😅اولش قرار نبود حقوق داشته باشه اما بعد مدیر تصمیم گرفت یه مبلغی بهش ماهانه بده.شماهم اگه خودتو خوب نشون بدی ممکنه استخدام بشی چرا که نه

😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شرایط خاصی نداشت فقط مدیر هرچی میگفت گوش میکرد بنده خدا😅اولش قرار نبود حقوق داشته باشه اما بعد ...

ینی میخان هیچی ندن

دوستم کاراموزی رفته مهد بهش گفتن سه ماه بی حقوق بعدش حقوق میدیم

بیگاری میخان بکشن😑😅

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
عزیزم نمیدونی چی ازش پرسیدن موقع مصاحبه؟؟؟

راستش من خودم با مدیر دوست بودم موقعی که اومد پیشش بودم.چیز خاصی نپرسید بیشتر ازش توقعاتشو گفت.که به موقع بیاد،وسط کار رها نکنه،خوش رفتار باشه با بچه ها مخصوصا،اگر والدین چیزی گفتن اون جوابی نده و به مدیر بسپاره و..

😶
ینی میخان هیچی ندن دوستم کاراموزی رفته مهد بهش گفتن سه ماه بی حقوق بعدش حقوق میدیم بیگاری میخان بک ...

آره چون میدونن خیلیا نیاز به کار و سابقه کار دارن سوءاستفاده میکنن.

😶
راستش من خودم با مدیر دوست بودم موقعی که اومد پیشش بودم.چیز خاصی نپرسید بیشتر ازش توقعاتشو گفت.که به ...

بنده خدارو مدیر گیر اورده بوده

من اگ شرایطش اینحوز باشه نمیزم😅

میگم حداقل کاش سابقه بشه برا ادم

بنده خدارو مدیر گیر اورده بوده من اگ شرایطش اینحوز باشه نمیزم😅 میگم حداقل کاش سابقه بشه برا ...

خب همونه میگم بیشتر بخاطر سابقه هم که شده حاضر میشن بیان و مجانی کار کنن

😶
 بنده خدارو مدیر گیر اورده بوده من اگ شرایطش اینحوز باشه نمیزم😅 میگم حداقل کاش سابقه بشه برا ...

نه بعد سخت نمیگرفت بهش ولی از اول اینجوری حرف میزنن که طرف ساده نگیره

😶
آره اون خانمم میخواست سال بعد که درسش تموم میشد بره جایی واسه کار.مدیر گفته بود برات سابقه رد میکنم& ...

منم سال تحصیلی دیگ مدرک دارم

میخام همزمان ازمونم بدم انشالله ک قبولم کنن

غیر انتفاعی ها همش سو استفاده ست از معلما