2777
2789
عنوان

تنظیم خواب کسی تجربه داره

327 بازدید | 13 پست

سلام خانوما خوبید یه راهکار بدید شبا دیر میخوابیم روزاهم بعد ظهر بیدار میشم بچه ام هم شبا دیر میخوابه عصبی شدم خیلی زندگیم بهم ریخته بخاطر همین خوابم چکار کنم نمیتونم صب بیدار شم کمکم کنید😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ملاتونین تنظیم خاب بگیروای امشب نخوردم برم بخورم عالیه ملاتونین بدن کمه خاب تنظبمش بهم میخوره

برویخر۷صبح سرحال پامیشی ۱۰،۱۱بخوری دکترگفت فقط برای تنظیم خابه براایمنی بدنم عالیه ب هرکس گفتم خابش درس شده 

رنگ ولایتhaircolorist

ملاتونین بخر

هورمون خوابه

دوتا بزار زیر زبونت اب شه

خوابت میبره

صبحم سر تایم بیدار ۸ س بیشتر نخواب

بعدش قهوه بخور نخوابی دیگه

فرداشم همیکنارو کن

عادت میکنی 

سر ساعت پاشو حتما

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
ملاتونین بخر هورمون خوابه دوتا بزار زیر زبونت اب شه خوابت میبره صبحم سر تایم بیدار ۸ س بیشتر نخو ...

ینی وقتی ک صب بیدار میشم خوابم میاد بخورم دیگه خوابم نمیاد اخه من نخوابم سردرد میگرم 

این قرص عوارض نداره طریقه مصرفش چطوره

ن اول زنااینجاگفتن گرفتم بددکترک داداصلاااا ی نوع هورمون بدنه دیگ ملاتونین کم شه خاب تنظیمش بهم میخوره ملاتونین بدنت کمه

دکترم گفت دوساعت قبل خاب یکی بخور عالیههه خیلیااینجامیخورن فقط برای تنظیم خابه خواب اورنیست ده یازده بخور تااینموقع خابی راس هفت هشتم سرحال بیدلری

رنگ ولایتhaircolorist
ن اول زنااینجاگفتن گرفتم بددکترک داداصلاااا ی نوع هورمون بدنه دیگ ملاتونین کم شه خاب تنظیمش بهم میخو ...

مرسی از توضیحاتون ولی یع سوال من بچه شیر میدم میتونم بخورم ضرری ندارع واسه بچه ام؟؟

مرسی از توضیحاتون ولی یع سوال من بچه شیر میدم میتونم بخورم ضرری ندارع واسه بچه ام؟؟

اهاشیرمیدید چندجاخوندم درشیردهی نبایداشتفاده شه چون هورمون طبیعی بدن وارد بدن میشه شیردهانبایدبخورن

رنگ ولایتhaircolorist
اهاشیرمیدید چندجاخوندم درشیردهی نبایداشتفاده شه چون هورمون طبیعی بدن وارد بدن میشه شیردهانبایدبخورن

چ بد من صبا بیدار میشم ولی هرکار میکنم نمیتونم بیدار بمونم دوستان ریتم زندگیم بهم ریخته دخترمم همراهم میخوابه اصن خیلی بد شده تا دیر وقت بیداره چکار کنم 

ن اول زنااینجاگفتن گرفتم بددکترک داداصلاااا ی نوع هورمون بدنه دیگ ملاتونین کم شه خاب تنظیمش بهم میخو ...

منم میخورم ولی کابوس زیاد میبینم پرش دارم تو خواب داد میزنم  نوشته از عوارضشه 

ایرانی میگیری یا خارجی؟

ینی وقتی ک صب بیدار میشم خوابم میاد بخورم دیگه خوابم نمیاد اخه من نخوابم سردرد میگرم 

نه برعکس گرفتی شب بخور

صبح پاشدی قهوه بخور

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪