2777
2789
عنوان

نگین خرافاتی ولی دلیلش چیه

219 بازدید | 12 پست

عطسه ینی صبر ینی خیر ینی چی؟.

من دودختردارم فعلاها ن اعصابشو،دارم ن هم جسمشو ک اضافه وزن شدیدی دارم خلاصه اسم ی پسر یاشار بود داشتم باخودم میگفتم یاشارم اسم قشنگیه ینی میشه من پسردار شم یاشار بزارم یهو یکی عطسه کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عطسه یه واکنش طبیعی بدن به اجسام خارجی مثل گرد و غباره برا دفع الودگی

عطسه مثل سرفه واکنش بدنه ولی چون بینی حساس تره عطسه بیشتر رخ میده

ولی درهرحال جنسیت مهم نیست خوب بودن بچه مهمه

میتونی دختر داشته باشی به اندازه تموم پسرای عالم ارزش و فایده  داشته باشه و برعکس

هر چه خدا بخواد

بعضی ها پسر یا دختر دارن از میلیون ها دشمن دشمنتر و بدتر هستن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عطسه یه واکنش طبیعی بدن به اجسام خارجی مثل گرد و غباره برا دفع الودگیعطسه مثل سرفه واکنش بدنه ولی چو ...

در حديث آمده كه عطسه موجب راحتى و سلامتي بدن است، و تا سه روز و به روايتى تا هفت روز، امان از مرگ است. آن چه بين عوام مشهور است كه هنگام عطسه تك بايد صبر كرد، صحت ندارد و در احاديث اثرى از اين حرف نيست.

عطسه در حقیقت نوعی مکانیسم دفاعی از سوی بدن برای بیرون راندن عوامل مزاحم مثل میکروبها یا گرد و غبار و عوامل حسّاسیّت زا است. زمانی كه عطسه روی می‌دهد، قفسه سینه شدیداً منقبض می‌شود، به این ترتیب مقدار زیادی هوا به سرعت از طریق بینی عبور می‌كند و به این ترتیب به پاك كردن مجاری بینی از مواد خارجی كمك می‌كند. دین اسلام که مبارزه با پندارهای خرافیرا وظیفه خود می داند، عطسه را نعمتی برای بدن برشمرده است كه مستلزم حمد و شكر پروردگار است. در حديث آمده كه عطسه موجب راحتى و سلامتي بدن است، و تا سه روز و به روايتى تا هفت روز، امان از مرگ است. آن چه بين عوام مشهور است كه هنگام عطسه تك بايد صبر كرد، صحت ندارد و در احاديث اثرى از اين حرف نيست.(۱) در روايت آمده است: وقتى انسان عطسه مى‏ كند( جهت شكرانه تأمين شدن سلامتي اش )بگويد: الحمد للّه اللّهم صل على محمّد و ال محمد. (۲) و هنگامي كه كسى در حضورش عطسه كند، به عطسه كننده بگويد: يرحمك اللّه ، و او نيز در پاسخش بگويد: يغفر الله لكم . رسول اكرم (ص) فرمود: عطسه مريض دليل بر عافيت و راحتى بدن اوست. (۳) عطسه تا وقتى كه از سه تا بيشتر نباشد براى بدن نافع است و اگر از سه تا بيشتر شد، نشانه بيماري است.(۴) حضرت امام صادق (ع) فرمود: كسى كه عطسه كند از پنج چيز در امان خواهد بود: جذام، سردرد،ريزش اشك ازچشم،گرفتگى بينى و رويش مو در چشم. علت عطسه در روایات حضرت امام رضا (ع) فرمود: علت عطسه اين است كه هر وقت خداوند به انسان نعمتى عطا كند و شكرش را به جاى نياورد، خداوند بادى به بدنش مى اندازد و دور مى زند تا وارد بينى مى شود و در اثر آن انسان عطسه مى كند وقتى مى گويد:الحمدلله، خداوند آن را به جاى شكر نعمتى كه به او داده بود مى پذيرد. حضرت در ادامه صحبت هايش مى فرمايد: اگر كسى عطسه كرد، به او بگو: يرحمك الله يا يرحمكم الله و چنانچه شما عطسه كرديد و كسى به تو گفت: يرحمك الله، در پاسخش بگو: يغفرالله لنا و لكم . اين تكليف تا وقتى است كه طرف يك بار, يا دو بار يا حداكثر سه بار عطسه كند. اگر بيش تر از سه بار عطسه كرد علامت بيمارى است. بگو: شفاك اللّه. بعد حضرت وظيفه انسان را در مقابل عطسه كنندگان روشن مى كند و مى فرمايد: اگر مؤمنى عطسه كرد، بگو:يرحمك اللّه يا يرحمكم اللّه. (۵) یک مسلمان آگاه ، بعد از عطسه ، خدا را شكر كرده و دنبال كارش می رود و ذهن خود را بيهوده مشغول افسانه ها و خرافات نمی کند .

تازه ما یه فامیل داریم حرف که میزنه وسطش یکی عطسه میزنه میگه بفرما اینم شاهدی از طرف خداااا😂😂😂

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بنظرم بتونی همین گل دختراتو در رفاه بزرگ کنی بسه رو حرفه و استعدادشون تمرکز کنی به صدتا پسر می ارزه .و اینکه ارع جواب سوالت میشه خیر انجام ندع یا نمیشه .من اعتقاد دارم چون برام شده موقع کاری از خدا نشونه خاستم موقع انجامش عطسه تک اومده انجام ندادم موقعیت بهتری پیش اومده .

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خرافاته 

حالا عزیز شما وسط خیابون باشی بعد ی ماشین با سرعت بیاد و بخاد بزنه بهتون و همون لحظه عطسه کنین فرار نمیکین؟ یا وایمیسین ماشینه بزنه یهتون!!!

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊