2777
2789
عنوان

خواب ائمه

1874 بازدید | 26 پست

بچه ها خیلی دلم میخواد خواب ائمه رو ببینم .‌چ کار کنم؟؟؟ اگه اینجور خوابهایی دیدید تعریف کنید تا قبل خواب فکرم بهشون مشغول بشه شاید خوابشون رو دیدم

من تو زندگیم فقط یه بار دیدم

خواب حضرت علی و حضرت فاطمه بود

ولی هیچی ازش یادم نمیاد برای بیشتر از ده سال پیش‌بود...

خیلی حس خوبی بود وقتی پاشدم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب شب عاشورارو دیدم، امام حسین بهم گوشواره داد گفت اینو امانت نگه دار. احساس میکنم گوشواره حضرت رقیه رو بهم داده بود😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یک زمانی خیلی میدیدم چه حس خوبی داشت ولی دیگه نه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

من تو زندگیم فقط یه بار دیدم خواب حضرت علی و حضرت فاطمه بود ولی هیچی ازش یادم نمیاد برای بیشتر از ...

منم خواب امام علی را دیدم بعدش ناراحت بودم چرا حاجتم را ازش ناخواستم یک هفته بعدش خواب دیدم حاجتم با وساطت امام علی حل شده و همون روز حاجتم روا شد😍😍

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فهمیدی ب منم بگو من خیلی دلم میخواد خوابشو ببینم

یک مدتی بدون هیچ نیتی یکی از دعاها یا زیارتهای منسوب به اون امام را بخون

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
منم خواب امام علی را دیدم بعدش ناراحت بودم چرا حاجتم را ازش ناخواستم یک هفته بعدش خواب دیدم حاجتم با ...

چقد جالب...

نه من همینم که دیدمشون از سرم زیاد بود. ذوق مرگ شدم 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

اگر کسی دوست دارد در خواب، یکی از پیامبران یا امامان معصوم(ع) یا پدر و مادر و یا شخصی را ببیند، سوره‌های شمس، لیل، قدر(انا انزلنا)، جحد(کافرون)، اخلاص(توحید) و معوذتین(قل أعوذ برب الناس و قل أعوذ برب الفلق) را تلاوت نماید، و سپس صد مرتبه سورۀ توحید را بخواند و صد صلوات بر پیامبر(ص) بفرستد و به جانب راست بخوابد، در حالی‌که با وضو باشد، پس کسی را که بخواهد در خواب می‌بیند و آنان با او سخن خواهند گفت و به سؤالات او پاسخ می‌دهند.

کفعمی، ابراهیم بن علی عاملی، ، ص 48 و 49، قم، رضی، 1405ق.