2777
2789

و تمام میوه هایی که برای یخچالم خریده بود و شیرینی ها و دسر ها و.. رو با خودش برداشت برد :)

اول گفت حسابشون با خودته (یعنی باید هزینه‌شون رو بدی )

قلبم تند تند می‌زد ؛ گفتم الان می‌خوایم بریم ماه عسل و کلی خرج داریم گفت از روی کادوهات بده وقتی بازم گفتم نه همه رو با خودش برد

منم دو تا شربت دیگه‌ای که خریده بود برای یخچال رو انداختم تو پلاستیکش

اونقدر دلم شکسته .. یکی نیست بگه آخه نامرد من که همه تو یخچالی ها رو خودم خریده بودم (حدوداً ۱۰ تومان شد) فقط میوه رو آوردی همونم برداشتی ؟؟

الآن هم احساس خفگی می‌کنم از رفتار مادرم

هم جعبه طلام گم شده و همین مادر با خشم بر می‌گرده بهم میگه خودت گم کردی

هم کلی احساساتی که یه تازه عروس نباید تجربه کنه :)))

چشه مامانت

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاً خودمم مات و مبهوتمقلبم درد می‌کنهآخه من خودم به اندازه کافی پر استرس و درد هستم دیگه این رفتار ...

یعنی ببخشید مادرتت بردع

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

ان شاءاللهالان که خیلییییی دلم شکستههر چقدر مراسمم عالی و با شکوه بود و خودم درخشیدم الان دارم له می ...

نه سعی کم قوی باشی لطفا همسرت همرات نیست

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

اینقدر بدم میاد  از تزئین یخچال عروس

چ فایده 

چشم همه بهش بیوفته

من چندرور بعد عروسیم  بابام ی شقه گوشت با دوتا مرغ

آورد خونم

ی کمپوت آناناس خریده بودم همونم نزاشتم تو یخچال

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰