2777
2789
عنوان

چرا اکثر مردای سن بالا جذب من میشن و منم جذب اونا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 68 پست
نه بابا مثلا چند ماه پیش اسنپ گرفتم برم حوزه امتحانیم راننده اسنپ ی مرد خوشتیپ کت شلواری سن بالا حدو ...

چقدر بی شرم بوده شما جای دخترشی

حتما متاهل هم هستند میرن سراغ سن پایین چون حس می کنند ساده هستند و زودتر خام حرف یک مرد غریبه میشن

شما سنت کمه طبیعیه جذب سن بالا بشی چون نگاه پدرانه بهشون داری به مرور که سنت بره بالا این قضییه و جذب شدن کمتر میشه بیشتر علاقه مند به همسن و محدوده سنی خودت میشی

ولی مرد سن بالا که سمت خانم یا دختر کم سن و سال بره قطعی بدون که یک بیماره 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یعنی میگی سن بالاها از نچرال خوششون میاد ؟

نه لزوما ولی از این نظر که نچرال ها معمولا بیبی فیس ترن و مردها هم همیشه زن جوون دوست دارن و وقتی سنشون میره بالا انگار بیشتر میرن سراغ اونایی که سنشون کمتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بی شرم بوده شما جای دخترشیحتما متاهل هم هستند میرن سراغ سن پایین چون حس می کنند ساده هستند و زو ...

دقیقا همینطوره عزیزم 

ایشالا که اینطور باشه این حسا دیگه سراغم نیاد چون من خودم پیش خودم خجالت میکشم که چرا جذب مرد سن بالا میشم ‌؟! 

مرسی حرفات خیلی دلگرم کننده بود عزیزم 🙏🏻💜

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من بابام تو بچگی از دست دادم انقدر بچه بودم که حتی تصویر چهره بابام یادم نمیاد متوجه دوخط آخرت نشدم ...

خدا رحمتش کنه روحش شاد باشه

ببین مردا خیلی کثیف شدن هرزه شدن ادما دیگ از حیوونم پست تر شدن از مرد سن بالا باید هزار برابر پسرا ترسید.وقتی میبینن بهشون توجه میکنی وقیح میشن و اجازه میدن هر رفتاری دلشون میخاد باهات داشته باشن

اگر بهت نگاه کردن اخم کن و اگر حرفی زدن تو روشون وایسا و سر و صدا کن و اصلا نزدیگ این ادما نشو ک بدترین اسیبا بهت میزنن

جامعه خیلی خرابه اسیب میبینی و تو میمونی و هزار و یک درد

خیلی مواظب خودت باش

نه لزوما ولی از این نظر که نچرال ها معمولا بیبی فیس ترن و مردها هم همیشه زن جوون دوست دارن و وقتی سن ...

آره اینم حرفیه ...

من خودمم از طرف مردا و پسرا هیچوقت ساپورت نشدم از هیچ لحاظ حتی من از طرف ی پسر ضربه هم خوردم ،ولی نمیدونم این حس مزخرف دیگه چیه ...؟!

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

خدا رحمتش کنه روحش شاد باشهببین مردا خیلی کثیف شدن هرزه شدن ادما دیگ از حیوونم پست تر شدن از مرد سن ...

باشه عزیزم مرسی 

نمونشم مثلا صاحابکارم که دکتر هم هست ، راجبش تاپیک زدم میتونی بری بخونی دوتا تاپیک قبلم ، حالا من نمیدونم حساس شدم یا نه 

دقیقا همینطوره عزیزم ایشالا که اینطور باشه این حسا دیگه سراغم نیاد چون من خودم پیش خودم خجالت میکشم ...

فداتشم عزیزم درکت می‌کنم چون این حسو تا حدودی تجربه کردم.الان که سنم بیشتر شده میفهمم ی حس پوچ بوده و حتی خندم می‌گیره به طرز فکر اون موقع

مراقب خودت باش موفق باشی گل دختر

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نه بابا مثلا چند ماه پیش اسنپ گرفتم برم حوزه امتحانیم راننده اسنپ ی مرد خوشتیپ کت شلواری سن بالا حدو ...

از اين چيزا انقد هست توي جامعه پس ميخاي ذهنت رو روي همه اينا بذاري و درگير بشي؟

حتي ادمهاي ب درد نخورتر هم هست ك ممكنه بهت اصرار كنن يا تماس بگيرن حالا شايد اين وسط بعضيام ازروي خيرخواهي حرفي بزنن تو جدي نگير

تو بايذ قدر خودت رو بدوني

و ذوق زده نشي تا يكي تحويلت گرفت فكر كني خبريه 

نه اونا ادم ب درد بخوري نيستن ولي تو با ارزشي ك ظاهرا قدر خودت رو زياد نميدوني 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

آره اینم حرفیه ...من خودمم از طرف مردا و پسرا هیچوقت ساپورت نشدم از هیچ لحاظ حتی من از طرف ی پسر ضرب ...

تو ام احتمالا از این نظر جذبشون میشی چون حس میکنی سن بالاها حامی ترن نسبت به پسرای هم سن و سالت و به خاطر همینه این حست، زیاد جدیش نگیر

من بابام تو بچگی از دست دادم انقدر بچه بودم که حتی تصویر چهره بابام یادم نمیاد متوجه دوخط آخرت نشدم ...

بخاطر همینه. خوبه ب مشاور مراجعه کنی تا این میلو در خودت اصلاح کنی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

فداتشم عزیزم درکت می‌کنم چون این حسو تا حدودی تجربه کردم.الان که سنم بیشتر شده میفهمم ی حس پوچ بوده ...

مرسی قربونت برم 

خداکنه منم زودتر این حسا از سرم بپره

مرسی قربونت برم خداکنه منم زودتر این حسا از سرم بپره

روی عزت نفست هم کار کن و با خودت بگو لیاقت من ی پسر جوونه نه سن بالا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

باشه عزیزم مرسی نمونشم مثلا صاحابکارم که دکتر هم هست ، راجبش تاپیک زدم میتونی بری بخونی دوتا تاپیک ق ...

عزیزم این حیوون مشکل تورو میدونه و میخاد ازت سو استفاده کنه

ب هیچ عنوان با این ادما صمیمی نشو و حرف دلتو نزن و باهاش راحت نباش

سر سنگین رفتار کن و حرفی جز موارد کار نزن

لباس پوشیدنتم رعایت کن

مردیکه بیشرف چجور با دختر همسن بچش درباره نیاز جنسی حرف زده؟

برای بچه خودش برا مادر و خواهر خودشم این عقیده رو داره؟

چقد ساده ای واقعا

از اين چيزا انقد هست توي جامعه پس ميخاي ذهنت رو روي همه اينا بذاري و درگير بشي؟حتي ادمهاي ب درد نخور ...

چرا قدر خودمو ندونم عزیزم اگه قدر خودمو نمیدونستم که باهاشون میرفتم تو رابطه و احساسی با این قضیه برخورد میکردم ولی نکردم