2777
2789

خستم تنهام بریدم ؛شوهرم تا تقی به توقی میخوره میاره منو خونه بابام ؛الانم اورده و هیچ خبر نمیگیره ؛خانواده ای داره که همش اویزونن من فقط ناراحت بودم که چرا بی اجازه من ماشین منو داده دست خواهرش و یکم سنگین بودم باهاش منو اورده با دوتا بچه و هیچ محل نمیذاره ؛نمیدونم راه چیه گاهی به خودکشی فکر میکنم ؛اما دلم برا بچه هام میسوزه حالا هم تمام خانوادش استوری گذاشتن برادر فلان برادر چنان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیشتر سیاست دتشته باشی و تو جشمش خودتو تو رقابت و مقایسه با خانوادش نندازی اونجوری بی شک خانوادشو انتخاب می کنه یجوری رفتار کن کا انگار تو ام خوشت میاد کمک کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه روز همسرم کرونا گرفت

یک هفته بیمارستان بستری بود بخش مراقبت های ویژه 

حتی مادرش نیامد هیچکس طرفمون نیامد 

خودمون دوتایی پرستار هم شدیم 

از اون به بعد فهمید خواهر برادر حتی پدر و مادرش تو تنهایی و سختی مریضی ها کنارت نیستن و زنش فقط پاش موند

فهمید تا پول داشته باشه جشن و دورهمی مهمونی بده عزیزه

حتی یه بار عمل کرد داداشش نیامد گفت با اسنپ برو خونت 

خدا رو شکر این رفتار ها رو دید بهتر شده 

کمتر از اوایل ازدواج این رفتار می‌کنه 

اما بازم محبت و خوش خدمتی و.... داره 

اما کمتر 

یه روز همسرم کرونا گرفتیک هفته بیمارستان بستری بود بخش مراقبت های ویژه حتی مادرش نیامد هیچکس طرفمون ...

باور کن اگه شوهر من تو این موقعیت بود بهم میگفت خانوادم صلاحمو میخواستن که نیومدن زود قضاوتشون نکن شوهر من اگه سرشم ببرن میگه خوبن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
وضعش خوبه فورا میده من بخاطر بچه هام فقط صبر کردم تا الانم سگه میترسم بچهامو ازم بگیره

چطور به خودکشی فکر می کنی به طلاق نه؟؟؟ مهریتو بگیر برو زندگیتو بکن.. بهترز اینه که واسه یه قهر کوچولو بزارتت خونه بابات