2777
2789
عنوان

آبرسان

93 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه تاثیراتی که آبرسان رو پوستتون گذاشته رو بگین

و اینکه چه آبرسانی خیلی خوبه، قیمتشم زیاد مهم نیست

و اینکه یکی میگفت وقتی آبرسان میزنین انگار یک لایه آب زیر پوستتونه، برای هیشکی اینجوری شده؟! میشه اسمش رو بگین🥺

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

عزیزم منم دنبال ابرسانم چندتا تاپیک اخرمم دراین مورده ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

من  هییییچ تغییری نمیبینم پوستمم  چروک شده تازه......

شاید آبرسان من خوب نیسس....

درمومدیک.....

تمومم شده....

میخوام مارک بهتر بگیرم....پوستم چربه....کسی میدونه چ مارکی خوبه؟؟؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دنبال ابرسانم چندتا تاپیک اخرمم دراین مورده ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم

اینجا فکر نکنم به نتیجه ای برسیم🤦🏻‍♀️

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
من  هییییچ تغییری نمیبینم پوستمم  چروک شده تازه......  شاید آبرسان من خوب نیسس.... ...

انبوهی از آبرسان نیاز ها داخل سایتن😂😂😂

راستی اسم آبرسانت چی بود؟ 

اینجا فکر نکنم به نتیجه ای برسیم🤦🏻‍♀️

حالا وقتی بحث بخود رسیدن میشه همه میان میگن لوسیون و ابرسان و فیس واش و تونر و مرطوب کننده و ضد افتاب و بادی اسپلش  و همه رو استفاده میکنن

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
حالا وقتی بحث بخود رسیدن میشه همه میان میگن لوسیون و ابرسان و فیس واش و تونر و مرطوب کننده و ضد افتا ...

تو این سایت همه عالین عزیزم😑😂

تو این سایت همه عالین عزیزم😑😂

فقط منم که چروک شدم فک کنم😂

همین الان یکی عکس کیک طلاق گذاشت، حدودا تو یک دقیقه 90 تا بازدید داشت و ی عالمه پست

ولی ب اینجور کارا ک میرسه... 😐😂

فقط منم که چروک شدم فک کنم😂

آبرسان برای چروک خوبه؟ 

شما که بیشتر درموردش میدونی میشه یکم توضیح بدی

اابته اگه بیکاری

همین الان یکی عکس کیک طلاق گذاشت، حدودا تو یک دقیقه 90 تا بازدید داشت و ی عالمه پست ولی ب اینجور کا ...

بهنظرم نظرات دیجی کالا بخون.من کامان گرفتم جوش زدم.اونجا هم.نوشته بود جدی نگرفتم

همتا اسم خـودمه♥
آبرسان برای چروک خوبه؟  شما که بیشتر درموردش میدونی میشه یکم توضیح بدی اابته اگه بیکاری

ارسان بیشتر باعث جلوگیری از چروک میشه عزیزم و پوست رو تغذیه میکنه ..من چون پوستم خیلی خشکه قصد دارم بخرم که فعلا موفق نشدم