_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 عنوان آبرسان 93 بازدید | 11 پست بچه ها میشه تاثیراتی که آبرسان رو پوستتون گذاشته رو بگینو اینکه چه آبرسانی خیلی خوبه، قیمتشم زیاد مهم نیستو اینکه یکی میگفت وقتی آبرسان میزنین انگار یک لایه آب زیر پوستتونه، برای هیشکی اینجوری شده؟! میشه اسمش رو بگین🥺 برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱 1400/03/01 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 عزیزم منم دنبال ابرسانم چندتا تاپیک اخرمم دراین مورده ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
lovej عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 6339 من هییییچ تغییری نمیبینم پوستمم چروک شده تازه...... شاید آبرسان من خوب نیسس....درمومدیک.....تمومم شده....میخوام مارک بهتر بگیرم....پوستم چربه....کسی میدونه چ مارکی خوبه؟؟؟ قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 عزیزم منم دنبال ابرسانم چندتا تاپیک اخرمم دراین مورده ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم اینجا فکر نکنم به نتیجه ای برسیم🤦🏻♀️ برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 من هییییچ تغییری نمیبینم پوستمم چروک شده تازه...... شاید آبرسان من خوب نیسس.... ... انبوهی از آبرسان نیاز ها داخل سایتن😂😂😂راستی اسم آبرسانت چی بود؟ برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 اینجا فکر نکنم به نتیجه ای برسیم🤦🏻♀️ حالا وقتی بحث بخود رسیدن میشه همه میان میگن لوسیون و ابرسان و فیس واش و تونر و مرطوب کننده و ضد افتاب و بادی اسپلش و همه رو استفاده میکنن تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 حالا وقتی بحث بخود رسیدن میشه همه میان میگن لوسیون و ابرسان و فیس واش و تونر و مرطوب کننده و ضد افتا ... تو این سایت همه عالین عزیزم😑😂 برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 تو این سایت همه عالین عزیزم😑😂 فقط منم که چروک شدم فک کنم😂 تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 همین الان یکی عکس کیک طلاق گذاشت، حدودا تو یک دقیقه 90 تا بازدید داشت و ی عالمه پستولی ب اینجور کارا ک میرسه... 😐😂 برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
_پیشی_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 586 فقط منم که چروک شدم فک کنم😂 آبرسان برای چروک خوبه؟ شما که بیشتر درموردش میدونی میشه یکم توضیح بدیاابته اگه بیکاری برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19800 همین الان یکی عکس کیک طلاق گذاشت، حدودا تو یک دقیقه 90 تا بازدید داشت و ی عالمه پست ولی ب اینجور کا ... بهنظرم نظرات دیجی کالا بخون.من کامان گرفتم جوش زدم.اونجا هم.نوشته بود جدی نگرفتم همتا اسم خـودمه♥
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 آبرسان برای چروک خوبه؟ شما که بیشتر درموردش میدونی میشه یکم توضیح بدی اابته اگه بیکاری ارسان بیشتر باعث جلوگیری از چروک میشه عزیزم و پوست رو تغذیه میکنه ..من چون پوستم خیلی خشکه قصد دارم بخرم که فعلا موفق نشدم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.